Wyświetl pojedynczy post
domin_czyzyny
Socios Wisła Kraków

Od: 09.2010

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 24.05.2013, 13:24
Watts napisał(a):Wyświetl post
Z uwagi na niski przyrost naturalny i nadchodzące problemy demograficzne Europy będzie trudno pozbyć się tych imigrantów, którzy już tutaj są. Po kryzysie poszczególne państwa zachodniej Europy raczej dziękują socjaldemokratom i wybierają partie, które nieśmiało przemycają plany zaostrzenia polityki imigracyjnej, ale w praktyce coś słabo im to wychodzi. Paradoksalnie, najwięcej chyba zrobił socjalista Hollande we Francji, który z dniem 1 marca 2013 poobniżał imigrantom zasiłki o 83%.
politycy to sprzedajne świnie, które chcą ładnie wyglądać w mediach (liberalnych), chcą mieć święty spokój i korzystać z władzy. Mało który polityk powie otwarcia o muzułmanach to co myśli, albo co myślą europejczycy, boi się reakcji mediów, lewicy i oczywiście samych muzułmanów. Którzy potrafią takiego polityka fizycznie wyeliminować.

Do rozprawienia się z tą zarazą 21 wieku potrzeba nam wstrząsu, takiego jaki Europa przeżyła w latach 20 i 30 XX w. Taki wstrząs może narobić wiele szkód, ale może być jedyną drogą do uratowania Europy - takiej jakiej znaliśmy.

W sumie póki problem nie dotyczy tak bardzo Polski jestem daleko od radykalizacji, ale jednak po ludzku żal mi Francji, Holandii, Belgii, Wielkiej Brytanii - żal mi tego, że te społeczeństwa dały się tak oszukać swoim politykom.

Politycy zamiast bronić swojego kraju, swoich obywateli, dążyć do rozwijania jego "sił" i pilnowania aby trwał w jak najlepszej formie, to sprzedali swoje kraje. Wpuścili konia trojańskiego, który jeśli nie zostanie wywalony z granic Europy rozbije ją od środka.

.......ety o asymilacji można wsadzić między bajki.
Ostatnio edytowane przez domin_czyzyny : 24.05.2013 o godz. 13:30.
Odpowiedz cytując