Wyświetl pojedynczy post
BBudowniczy
Senior Member

Od: 07.2010

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 15.05.2013, 12:55
pysio napisał(a):Wyświetl post
Wychodzi na to, że tak uwielbiany i wychwalany przez wielu dobrodziej Pan Bogusław C. jest zwykłym cwaniaczkiem, człowiekiem bez wykształcenia (ukończył tylko technikum.. kolejowe w Sosnowcu ), któremu się po prostu udało w odpowiednim momencie założyć firmę i wykraść z Państwa w czasie zmian ustrojowych ile się tylko dało.

Bogusław C. jest prawdopodobnie umoczony w jakieś afery, że tak się boi pewnych Panów Kapków itp.
Pysio co ty opowiadasz! Przecież to wszystko to ponoć mowa oszołomów i wymysły nieudaczników, którym w życiu nie wyszło i zazdroszczą innym. Już nie pamiętasz, jak pisałeś że "pracę mam dobrą, jeżdżę autem, na który mnie było stać (nowym z salonu za 70 tys zł), wkrótce biorę ślub i się śmieję z takich jak Drozd co całe swoje życie oddają za Smoleńsk.". Skąd taka przemiana

PS. Nie wiem bo jakoś mi umknęło, ale jak się powiodła Twoja "porada" dla Bednarza w sprawie Jirsaka? Znakomita porada młodego i wykształconego, znającego się na biznesie przedstawiciela kwiatu naszego narodu ?

Pysio napisał(a):
Wisła powinna przedłużyć w tym wypadku kontrakt z Tomkiem i sprzedać go za co najmniej 2 mln euro. Dla Apoelu to żadne pieniądze, a jeśli zależy im naprawdę na Tomku to i tak go od nas kupią! Mam nadzieję, że Bednarz zna się na biznesie i myśli podobnie jak ja
pysio napisał(a):Wyświetl post
Oficjalnie zaczynam akcje:
"NOWY, "WYKSZTAŁCONY" WŁAŚCICIEL WISŁY - POTRZEBNY OD ZARAZ"
Zapomnialeś dodać "MŁODY" i "Z WIELKIEGO MIASTA"

Miałem przyjemność poznać w życiu wiele osób którym nie było dane studiować, a które biły intelektualnie na głowę większość tych współczesnych "wykształconych". Poza tym kiedyś naprawdę dobre technikum potrafiło stać na poziomie nieosiągalnym dla wielu współczesnych kierunków studiów.
Jeżeli "nowy" właściciel Wisły będzie przy kasie, będzie potrafił mądrze zarządzać klubem, a w jego przeszłości nie będzie "ciemnych sprawek" rzutujących na wizerunek klubu, to jak dla mnie może być nawet po podstawówce.
"Panie profesorze Niesiołowski gratuluję i proszę złożyć gratulacje Panu Tuskowi i całemu rządowi, ze przez 6 lat tak nas prowadzili, w spokoju, że ja mogę tak spokojnie iść do domu, spokojnie wypić herbatę proszę pana, mogę spokojnie zjeść kolację, że nie boję się żadnych wrogów, nie boję się nikogo, naprawdę, i że mam spokojną emeryturę"
Odpowiedz cytując