Temat: Ekstraklasa
Wyświetl pojedynczy post
ToTylkoJa
Senior Member

Od: 05.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 14.05.2013, 12:54
Drozd napisał(a):Wyświetl post
Tłumaczyłem, że karnych podyktowanych "prawidłowo" może być 10 w każdym meczu, bo "był kontakt" a to że Kosecki czy inni tego kontaktu celowo szukają zamiast grać w piłkę to już takich jak Ty ekspertów nie interesuje. A ja twierdzę że obydwa karne z poprzedniej kolejki były wymuszane przez Legionistów i gdyby sędzia chciał to by nie gwizdnął, a gwizdnął dwa razy bo przegrywali.

Ile pierwszych bramek strzeliliście z karnych to sam sobie sprawdź, ja się tym nie interesuję.

Która drużyna dostała najwięcej karnych?
No to szacun, jestes tak przygotowany do dyskusji jak Tusk do rządzenia, skoro zaczynasz emat o karnych a nie wiesz ile ich było (tych otwierających wynik, o cyzm sam wspominałeś). Jest prosta zaasada, jesli sie czegoś nie wie lub nie interesuje, to się o tym nie mówi.

I czemu milczysz na temat błędów przeciwko Legii? Chodzi o te z filmiku. Co, nie pasuje do teorii na temat spisku jak to Legii chcą pomóc zdobyć mistrzostwo?

skoro Legii tak pomagają, to Siejewicz w meczu z Piastem przy wyniku 0-0 mógł uznać gola Ljubo. Co z tego, że bramka niezgodna z przepisami, przeciez Legii trzeba pomagać.

Przypomnij sobie błędy sędziów dla Wisły z Jagą, Lechią czy ŁKSem, tam to były wielbłądy.
Odpowiedz cytując