wolfy napisał(a):

Problem z Boguskim i Burligą leży zupełnie gdzie indziej - trudno znaleźć pozycje na których mogą grać na w miarę przyzwoitym poziomie. Jeden przyjmuje na trzy metry i panicznie boi się kontaktu, a drugi - cóż, powiedzmy, że technika nie jest jego atutem.
To tak jakbyś napisał, że Kulawik robi krzywdę Sikorskiemu wystawiając go w ataku. No, niby tak, ale że czasem nie ma wyboru...
|
Coz

rzeczywiscie mialem tam dopisac Sikora, ale powstrzymalem sie, bo to nasz jedyny napastnik (...) ale napastnik ktory walczy, biega skacze do glowek itp....
Rafau powinien grac jako AM albo RM czy az tak cieZko to wymyslec ? ile raZy Sikor byl zdrowy i wychodzil Rafal w pierwszej 11 i nic z tego nie bylo. Dla mnie to jest robinie mu krzywdy i tyle, bo gosc nie ma szans jako osamotniony napastnik w przodzie z 4 obroncami. No chyba ze gramy bez napastnika ....
Co do Lukasza to nie wiem moze DM ? ale na Boga koles nie ma lewej nogi ... Czemu Pan Trener nie moze ustawic Bunoze na lewej a Uryge na srodku ? Ja wiem ze nie mamy LO chyba od czasow Stolarczyka ale nie mozemy tam wystawiac byle kogo... Nie czaje tego i chocby dlatego mimo olbrzymiej sympatii pan Trener mnie nie przekonuje