Temat: Komórki...
Wyświetl pojedynczy post
WISŁAZWE
WISŁA KRAKÓW

Od: 06.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 01.05.2013, 15:54
ToTylkoJa napisał(a):Wyświetl post

Funkcjonalną wadą budowy tego telefonu jest brak zewnętrznego przycisku do robienia zdjęć - trzeba naciskać na ekranie, więc jak chcesz sobie zrobić zdjęcie z kimś sam lub na jakimś tle czegoś, to jest lekki problem.
Myślę, że przeżyję jakoś bez zewnętrznego przycisku do robienia zdjęć, bo rzadkością je wykonuje. Ale dzięki za zwrócenie na to uwagi.

Z rzeczy które mnie lekko irytują to między innymi to, że się lekko zawiesza - np. jak mam ustawioną opcję automatycznego obrotu ekranu, to obrót ekranu nie jest płynny i od razu, musi chwilkę pomyśleć zanim to wykona.
Hm, ciekawa sprawa, być może to wina starszej wersji androida, mam nadzieję, że po ewentualnej aktualizacji ten błąd nie będzie występował( chyba, że tylko Ty na niego trafiłeś)

To co mnie jeszcze denerwuje to przycisk do blokowania/odblokowywania ekranu - jest z boku. Jak kupiłem sobie etui do którego się wkłada i wyciąga telefon, to ten przycisk mi się wciskał i jak przez przypadek dotknąłem ekranu, to mi się telefon odblokowywał.

Mam rozumieć, że w ustawieniach nie da się zmienić opcji blokowania telefonu? Tzn tak aby do odblokowania służył ''symbol'' a nie przycisk?

Dzięki wielkie za odpowiedź.
W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.

Kraków, 9 marca 2012.

Odpowiedz cytując