ToTylkoJa napisał(a):

Funkcjonalną wadą budowy tego telefonu jest brak zewnętrznego przycisku do robienia zdjęć - trzeba naciskać na ekranie, więc jak chcesz sobie zrobić zdjęcie z kimś sam lub na jakimś tle czegoś, to jest lekki problem.
|
Myślę, że przeżyję jakoś bez zewnętrznego przycisku do robienia zdjęć, bo rzadkością je wykonuje. Ale dzięki za zwrócenie na to uwagi.
ToTylkoJa napisał(a):

|
Z rzeczy które mnie lekko irytują to między innymi to, że się lekko zawiesza - np. jak mam ustawioną opcję automatycznego obrotu ekranu, to obrót ekranu nie jest płynny i od razu, musi chwilkę pomyśleć zanim to wykona.
|
Hm, ciekawa sprawa, być może to wina starszej wersji androida, mam nadzieję, że po ewentualnej aktualizacji ten błąd nie będzie występował( chyba, że tylko Ty na niego trafiłeś)
ToTylkoJa napisał(a):

|
To co mnie jeszcze denerwuje to przycisk do blokowania/odblokowywania ekranu - jest z boku. Jak kupiłem sobie etui do którego się wkłada i wyciąga telefon, to ten przycisk mi się wciskał i jak przez przypadek dotknąłem ekranu, to mi się telefon odblokowywał.
|
Mam rozumieć, że w ustawieniach nie da się zmienić opcji blokowania telefonu? Tzn tak aby do odblokowania służył ''symbol'' a nie przycisk?
Dzięki wielkie za odpowiedź.