Wyświetl pojedynczy post
element
Senior Member

Od: 11.2002

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 18.04.2013, 16:32
Cytat:
Co daje wam prawo do mówienia w imieniu wszystkich kibiców: NIE CHCEMY? Już dawno nie wyrażacie opini ogółu a wyłącznie swoją.
Przyjdz na spotkanie SKWK i wyraż swoją opinię. A najlepiej wstąp do SKWK i zgłoś swoją kandydaturę na stanowisko prezesa SKWK, znajdz podobnych do siebie jeszcze kilkudziesięciu i jako zarząd będziecie mogli wygłaszać inną opinię.

zrozum że nikt nie brał i nie będzie brał pod uwage zdanie napisane w internecie. Tym bardziej gdy wyrażane jest one z palców gości, którzy nigdy nie byli na stadionie Wisły, a takich na tym forum jest mnóstwo.. typowi livescorzy. Zresztą przez internet to mozesz sobie buty kupic, a nie dyskutować na tak poważne sprawy

Cytat:
Skoro odsyłasz mnie do Cupiała to po co jest SKWK?
Na pewno nie po to żeby podjechali pod dom Cupiała i zapytali "ej, Boguś, co tam?"

(Ty to masz jakieś chore wyobrażenia że nie wiem.. SKWK wyśle emaila do Cupiała i ten zaraz zrobi tak jak jest w nim napisane, albo przedzwoni do niego i spyta co ma zamiar zrobić..)

Cytat:
Nazywasz ten sezon SŁABSZYM, 12 miejsce i walczymy o utrzymanie? Kto z czołówki to przechodził.

Nikt bo my nie walczymy o utrzymanie. Nie dramatyzuj jak Stanowski z weszlo.

Cytat:
Było zbyt miło? Dobrze wiedziec, ze pasuje Tobie/Wam, że klub jest w tarapatach.
Też chciałbym rok w rok by piłkarze grali w Lidze Mistrzów. SKWK też by chciało by Wisła grała w LM, by była najlepsza, by zdobywała rok w rok mistrzostwa.. ale niektórzy mają wyobrażenia że w SKWK to zli ludzie z Kałuży, którzy chcą zniszczyć Wisłę, dlatego robią co mogą by promować klub, zapraszają dzieciaków na trybuny, oferują darmowe bilety dla młodzieży, organizuje spotkania w szkołach.. i można wymieniać.

Ale musisz zrozumieć że SKWK to nie jest Barcelońskie socios.. gdzie członków jest kilkaset tysięcy i płacą składki na klub.
Jakby wszystko od SKWK zalezało to Wisła już dawno grałaby w finale Lidze Mistrzów.. bo chcą tego tak samo jak Ty, ja i inni.

X-Ray napisał(a):Wyświetl post
Głupota, sukces każdego w pucharach, jest naszym sukcesem.

Jaki sukces Wisła odniesie jeśli przykładowo Legia awansuje do LM?

Podaj chociaż jeden przykład.
Pieniądze, pełne trybuny, dodatkowi sponsorzy, prestiż, potencjalnie więcej zawodników (z górnej półki) chcących przywdziać trykot Legii i cała reszta ląduje na Łazienkowskiej.
Wisła nic z tego nie ma poza jakimis punktami w rankingu, o których już krązą legendy.. coś jak ranking FIFA i Gabon przed Polską, a Mali (co to jest to nie wiem) traci 6 miejsc do Brazylii

Z mojej strony tyle.. tematy Cupiała itp nie są na internet. Możecie rwać włosy z głowy, napisać kolejne 20 tyś komentarzy w tym temacie.. i nic Wam to nie da.
Ostatnio edytowane przez element : 18.04.2013 o godz. 17:06.
"Chuligani Wisły rzucili serpentyny..."
"Kibole Wisły odpalili race. Właśnie dlatego w Polsce nie będzie wielkiej piłki"
"Będziemy zamykać stadiony, żeby ludzie mogli przychodzić na mecze"
"Posunięcia kibiców Wisły przypomniały mi o zamachach na World Trade Center"
cdn..
Odpowiedz cytując