Wyświetl pojedynczy post
mitmichael
Socios Wisła Kraków

Od: 11.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 04.04.2013, 14:30
Byłem dzisiaj u znajomego dystrybutora i na kazde moje pytanie odpowiadal - kto Ci to powiedział. Tak wiec od dzisiaj nie czytam zadnych informacji zamieszczanych na wszystkich forach razem wzietych. Oni sami nic nie wiedza a co dopierio ludzie, ktorzy na forach wszystko wiedza najlepiej - a tym bardziej konsultanci dzwoniacy do Was. Ci ostatni wiedza tylko o migracji na dany pakiet - nic poza tym. I nie ma tak, ze abonenci (przynajmniej Ci od Cyfry - wczesniej był dystrybutorem Cyfry) musza sie do czerwca zdecydowac na migracje albo papa. W odpowiedzi na to pytanie takze padło zdanie - a kto Ci to powiedział. Nie wiem jak jest z klientami nki wiec na to pytanie nie odpowiem. Tak wiec kto ma abonament do sierpnia, wrzesnia, grudnia 2013 czy stycznia 2014 nie musi od razu migrowac. To chyba tyle co chciałem napisac. Kazał mi sie nie spieszyc i czekac bo podobno franuzi miekna i za chwile ceny moga sie zmniejszyc. I jeszcze odnosnie cen:
miba napisał(a):Wyświetl post
i z dziś jeszcze rodzynek:
proszę się decydować teraz, lada moment kończy się promocja i jedyna oferta jaka pozostanie z pełnym pakietem to 199/249
Wierutna bzdura. Jezeli konsultant cos Wam takiego powie najlepiej podziekujcie za rozmowe i mowcie, ze jeszcze poczekacie z decyzja. Jak juz to cena moze byc mniejsza niz ta aktualna bo jezeli byłaby wieksza to cała nc+ zajeliby sie goscie od spraw monopolowych.

PS: A i jeszcze jedno - to wszystko przez gosci z ITI. To jest fuzja Cyfry z Nka a to Oni wszedzie sie za przeproszeniem wpierdalają.
Odpowiedz cytując