Wyświetl pojedynczy post
hunter
Senior Member

Od: 11.2002

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 23.03.2013, 16:41
maaarcin napisał(a):Wyświetl post
dulli78 napisał(a):Wyświetl post
A powiedział ci ten "rozgarnięty" konsultant czy chodzi o 30 czerwca tego roku? Bo tutaj masz wypowiedź niejakiego Przybysza z nc+ że migracje będą trwać jeszcze 1,5 roku wis.la/wg2lt

Tak, do 30 czerwca tego roku. Zacząłem z nim rozmowę od pytania do kiedy mam umowę. Okazało się, że do końca września. Wtedy poinformował mnie, że i tak w czerwcu będę musiał podjąć decyzję, czy zostaję na nowych warunkach, czy odchodzę.
I to by się w Twoim przypadku zgadzało. O ile mnie pamięć nie myli to okres wypowiedzenia wynosi 3 miesiące. Jeśli więc masz umowę do końca września to najpóźniej do końca czerwca musisz ją wypowiedzieć.

Ja przedłużałem w styczniu umowę na 18 miesięcy. Do końca umowy nie mam zamiaru się w ogóle przenosić na nową platformę. Chyba że w trakcie trwania umowy pojawi się na tyle satysfakcjonująca oferta, że się skuszę. Póki co będę naprawdę bardzo cierpliwy i odrzucał każdą ofertę choćby o złotówkę wyższą od obecnego abonamentu. Niech dzwonią oni do mnie, ja do nich nie mam zamiaru wykręcać numeru.
Powód: poprawienie wyświetlania cytatu
Ostatnio edytowane przez rav : 23.03.2013 o godz. 16:46.
Odpowiedz cytując