maaarcin napisał(a):

|
Niestety nie będzie można zostać na obecnych warunkach do końca swojej umowy w Cyfrze+. Rozmawiałem z rozgarniętym konsultantem i potwierdził, że terminem do kiedy trzeba będzie podjąć decyzję jest data 30 czerwca. Wówczas musisz przejść do nc+ lub rozwiązać umowę. Mają w tej sprawie wysyłać do wszystkich nowe regulaminy z propozycją migracji
|
A powiedział ci ten "rozgarnięty" konsultant czy chodzi o 30 czerwca tego roku? Bo tutaj masz wypowiedź niejakiego Przybysza z nc+ że migracje będą trwać jeszcze
1,5 roku http://www.wirtualnemedia.pl/artykul...rnet-z-orange#
Te niedomówienia
KRIS22 napisał(a):

Cześć Wszystkim
Kilka informacji ode mnie wczoraj rozmawiałem z kolegą który dzwonił na infolinię (mamy taką samą umowę podpisywaliśmy 2 lata temu kończy nam sie w Pażdzierniku - 150 zł czyli full pakiet jaki mogła dotąd zaoferować cyfra) i dowiedział sie nastepujących informacji że np. nie może teraz przejść na opcję za 119 zl tylko na tą za 200 a to już jest chore bo teraz płacąc 150 nie bedzie miał kanału N - sport a ci którzy przyjdą jako nowi klienci i bedą płacić 119 bedą mieli ten kanał i cały pakiet Canal + ja uważam ze to jest niesprawiedliwe ja bedąc w Cyfrze od początku jej powstania jestem gorzej traktowany niż nowy klient.
A co do kolejności kanałów ktora jest teraz do D..Y to powiedziano mu że sie to zmieni jak sie zdeklaruje po 5 Kwietna na jaki abonament przystanie ( w skrócie każdy musi zadzwonić lub udać sie do punktu klienta i sie określić na jakiś abonament i to nie ważne jaką ma teraz umowę zaznaczam tak mu powiedziano.
Pozdrawiam jak macie jakieś nowe informacje to piszcie.
|
Jak nie napiszesz wypowiedzenia to zawsze będą proponować ci wyższy abonament i twierdzić, że nie ma innej opcji. Wyślesz pismo to wtedy możesz zacząć rozmawiać i nawet te najbardziej atrakcyjne promocje będą jeszcze bardziej atrakcyjne a i będziesz mógł zejść na niższy abonament. A układu kanałów na pewno nie zmienią specjalnie dla ciebie tylko ze względu na deklarację że weźmiesz jakiś tam pakiet

Straszenie - kolejna metoda
Mam umowę do końca kwietnia, wypowiedzenie wysłane, trzeba czekać. Wyślą do każdego jakieś listy to dowiemy się więcej. Polecam spokój i opanowanie, na telewizji świat się nie kończy.
PS. Będzie śmiesznie jak to całe iti pociągnie na dno canal+