MatMario napisał(a):

A jak jest z opłatą za multiroom i PVR przy migracji? Czy za 109 dostaję bezpłatną dzierżawę i multiroom?
Wiesz może czemu nie bangla Discovery HD choć miałem go w poprzedniej ofercie? Spotkałeś gdzieś ten problem po aktualizacji listy programów?
Jakie oni mają możliwości utrącenia teraz splitterów póki nie wymienią wszystkich dekoderów C+?
Ja się wyjebałem bo mam jeszcze umowę 2 msc. i nie wiem co dalej.
Śmiga ci Discovery HD po aktualizacji?
|
Generalnie wszystkie kanały które były są nadal, tylko je rozwalili. Część tych, które zmienili z SD na HD są tam w okolicach 180. Jak się pójdzie od 190 wstecz, to znajdzie się wszystko co było.
Generalnie z tego co się dowiedziałem, to nie ma obowiązku migracji do końca umowy. Nie da się wybrać jakiegoś jednego kanału (np. nsport i dopłacić), musi się przejść na te pakiety wtedy. Polecam Ci poczekać te 2 miesiacę, bo coś muszą zmienić.
Ja osobiście nie moglem sie znimi dogadać, pod koniec marca kończyła mi się umowa i wysłałem wypowiedzenie, bo liczyłem, że........wejdzie nc+ i beda zajebiste ceny

. W końcu 08.03 zadzwonił chłop i mi zaoferował bardzo dobrą oferte. Aktualnie będę płacił 104 zł. W tym mam tego PVR 500 GB, multiroom, HBO na cały okres unmowy, Filmbox i Cinemax na 7 miesiecy i oczywiście całą resztę. Umowa na 18 miesiecy , do września 2014. Generalnie to ustawiłem się jak Nowak w Bełchatowie albo Strąk w Zabrzu i nie mam ochoty nigdzie migrować. Jakbym znał dane tego gościa z infolinii, to postawiłbym mu niezłe piwo
Jak chcecie się ekspresowo dodzwonić to : 223104565