Wyświetl pojedynczy post
Watts
Senior Member

Od: 04.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 14.03.2013, 14:29
BBudowniczy napisał(a):Wyświetl post
Drogi Wattsie, logicznym jest, że żeby coś komuś wypominać, to najpierw trzeba mieć co.Wypominanie Benedyktowi Hitlerjugend, do którego został wcielony z automatu, jak każde dziecko wówczas w Niemczech, a od angażowania się w jego działalność uciekał, to zwykła bzdura. Nic nie wiadomo, by na kogoś donosił lub komuś zrobił krzywdę. Co innego, gdyby był członkiem Gestapo lub SS.
Dlatego napisałem, że to ciekawostka jak z onetu.

Cytat:
Manipulujesz, dosłowny cytat to:

"Jako biskup walczył z lewakami.... Ma u mnie plusa".

Chodzi tu o znane jego wypowiedzi przeciwko pomysłom lewicy na małżeństwa homoseksualne. O przyczynianiu się do "śmierci lewaków" to chyba Ci się tylko przyśniło, a może pomyliło z czymś innym.....
To prawda, machnąłem się i to srogo. Zwracam honor. Chociaż robił to już jako kardynał i abp.

PS A czy rzekomo, czy nie - niech osądzą historycy. Niemniej jednak żyjemy w erze na tyle wolnego dostępu do informacji, że tak czy owak dziwią mnie konwulsyjne reakcje na doniesienia, które pojawiły się już kilka lat temu i określanie ich jako "wyciąganie" czegokolwiek.

Worcester napisał(a):Wyświetl post
Z tego co widzę, to katolikiem nie jesteś.
Hehe, czo? Jestem okrzczony i u komunii też byłem, jestem przecież tym słynnym wierzącym niepraktykującym Reszty nie będę komentował, przemyśl, prześpij się z tym, może zrobi ci się wstyd i usuniesz.
Ostatnio edytowane przez Watts : 14.03.2013 o godz. 15:46.
Odpowiedz cytując