Temat: Ekstraklasa
Wyświetl pojedynczy post
mr_kwolf
Senior Member

Od: 04.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 11.03.2013, 22:49
Dariook napisał(a):Wyświetl post
Nie wywijaj kota ogonem.
Przeczytaj jeszcze raz na spokojnie od czego zaczęła się nasza rozmowa i powiedz mi kto zaczął to wszystko wywijać ogonem.

Dariook napisał(a):Wyświetl post
Pseudo trenerzy zasrani. Zabrali Teodorczyka, Wszołek stracił formę, Nakulma stał się cieniem a Milik wyjechał na saksy... I posypały się wspaniale poukładane przez trenerów zespoły. A tacy fachowcy, tacy stratedzy, ewidentnie widać było trenerską rękę... Bzdury, pompowane przez żenujące media.
Czyli taki Wenger też pseudofachowiec. Zabrali mu Van Persie i już wychodzi jaki z niego trener, tak mam to rozumieć?

W Interze nie mieli problemów żeby pierwszy zespół objął żółtodziób Andrea Stramaccioni, w Milanie Massimiliano Allegri, w Chelsea Avram Grant, w Porto Jose Mourinho czy Andre Villas-Boas. No tak, ale to małe kluby mogące sobie pozwolić na ryzyko. My nie. Bo Pan Piłkarz z amatorem trenować nie będzie. Trzeba się szanować.

PS. Jeszcze raz powtórzę. Nie twierdzę, że Stokowiec/Nawałka to trener na Wisłe. Twierdzę tylko, że jak hipotetycznie zostanie zatrudniony na tej pozycji to psim obowiązkiem każdego "piłkarza" jest go szanować i zapier***, a nie strzelać fochy bo "czym sobie zasłużył na jakiś szacunek".
Ostatnio edytowane przez mr_kwolf : 11.03.2013 o godz. 22:51.
"Nieważne, czy Wisła bedzie wtedy mistrzem Polski, czy ekipą I, II czy III ligową. Swe ostatnie mecze w karierze chcę rozegrać z Białą Gwiazdą na piersi."
Odpowiedz cytując