Wyświetl pojedynczy post
POtey
Member

Od: 07.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 11.03.2013, 18:39
Dariook napisał(a):Wyświetl post
1. Nie jest uzależniona od miejsca a medialności w danym sezonie.

2. Wisła to Wisła, kogo obchodzi czy była 5 czy 13. Jest kasa, jest imreza. Tak czy siak brak pucharów, zero karty przetargowej.

3. Żaden argument. Frekwencja na stałym poziome, bez względu na to czy jesteś 5-13.

4. Wyniki są jakie są tylko i wyłącznie z winy klubu. Zapewniam Cie, atmosfera będzie grobowa, korki nie wystrzelą...już tłumaczyłem że dla takiego klubu jak Wisła, pozycja nr 5 jest porażką. Brak pucharów, gasimy światło.

Dla mnie nie ma różnicy żadnej. Jeszcze Intertoto by mogło pomóc, ale go niestety zlikwidowali.
Czasy medialności skończył się wtedy kiedy zaczęli puszczać wszystkie mecze w TV... Kiedy puszczali tylko 3 transmisje meczów w c+ to wtedy zależało od tego kto ile razy był pokazywany.

Jeżeli dla Ciebie nie ma różnicy między 5 a 13 miejscem, czytaj większą kasą dla klubu, no to nie mam pytań. Pan Cupiał nie wyłoży dodatkowych 1.5mln jak to ktoś ładnie wyliczył, tylko będziesz miał więcej Sarkich i innych tego typu piłkarzy, bo łysogłowy znowu powie, że nie udało się zażegnać ciężkich czasów z powodu gorszego miejsca w tabeli niż zakładał.

Jeżeli jeszcze nie zauważyłeś, to młodzi już nie chcą przychodzić do Wisły, patrz bracia Mak lub Lewandowski. Marka Wisły już nie robi wrażenia na młodych u nich teraz się liczy kasa lub zapewnienie gry, gdzie u nas tego nie dostaną.

Zapewne w tym wszystkim jest dużo winy łysego węża, ale to już inna bajka.
Powód: Literówka
Ostatnio edytowane przez POtey : 11.03.2013 o godz. 18:40.
www.hattrick.org najlepszy manager on-line...
Odpowiedz cytując