Dariook napisał(a):

1. Nie jest uzależniona od miejsca a medialności w danym sezonie.

2. Wisła to Wisła, kogo obchodzi czy była 5 czy 13. Jest kasa, jest imreza. Tak czy siak brak pucharów, zero karty przetargowej.
3. Żaden argument. Frekwencja na stałym poziome, bez względu na to czy jesteś 5-13.
4. Wyniki są jakie są tylko i wyłącznie z winy klubu. Zapewniam Cie, atmosfera będzie grobowa, korki nie wystrzelą...już tłumaczyłem że dla takiego klubu jak Wisła, pozycja nr 5 jest porażką. Brak pucharów, gasimy światło.
Dla mnie nie ma różnicy żadnej. Jeszcze Intertoto by mogło pomóc, ale go niestety zlikwidowali.
|
Czasy medialności skończył się wtedy kiedy zaczęli puszczać wszystkie mecze w TV... Kiedy puszczali tylko 3 transmisje meczów w c+ to wtedy zależało od tego kto ile razy był pokazywany.
Jeżeli dla Ciebie nie ma różnicy między 5 a 13 miejscem, czytaj większą kasą dla klubu, no to nie mam pytań. Pan Cupiał nie wyłoży dodatkowych 1.5mln jak to ktoś ładnie wyliczył, tylko będziesz miał więcej Sarkich i innych tego typu piłkarzy, bo łysogłowy znowu powie, że nie udało się zażegnać ciężkich czasów z powodu gorszego miejsca w tabeli niż zakładał.
Jeżeli jeszcze nie zauważyłeś, to młodzi już nie chcą przychodzić do Wisły, patrz bracia Mak lub Lewandowski. Marka Wisły już nie robi wrażenia na młodych u nich teraz się liczy kasa lub zapewnienie gry, gdzie u nas tego nie dostaną.
Zapewne w tym wszystkim jest dużo winy łysego węża, ale to już inna bajka.