Wyświetl pojedynczy post
manager1906
Member

Od: 12.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 08.03.2013, 16:27
Szpen napisał(a):Wyświetl post
Po raz n-ty. NIE. Byłoby to złamaniem regulaminu. Może dla takich jak Ty, regulaminy sa do dupy i sie je powszechnie łamie. na całe szczęście w sejmie myślą.

Co innego, gdyby Gliński był posłem na sejm tej kadencji. Wtedy zamiast Kaczora mogli go zgłosic do wyrażenia swojej opinii.

Nie jest posłem - jest wirtualnym kandydatem na premiera.
Ja uważam tak. To że nie pozwolili Glińskiemu na wystąpienie nie było nie zgodne z prawem,ale tak samo jak to że Kaczyński z tabletu puścił nagranie Glińskiego. Przy czym od razu uprzedzam regulaminu nie czytałem ale wnioskuje tak z Waszej oraz medialnej dyskusji.
Ale dalej.. gdybym ja był marszałkiem to z przyzwoitości i logiki wypadałoby pozwolić Glińskiemu na takie wystąpienie - co nie znaczy że PO złamało prawo, tego nie robiąc. ale z przyzwoitości i logiki powinien móc takie wystąpienie przedstawić, bo jednak to konstytucyjny kandydat opozycji na premiera czy się to komuś podoba czy nie.

Kiedyś w sejmie przemawiał papież i CHYBA któryś z zagranicznych przywódców. Im umożliwiono, więc to nie jest tak że to byłaby jakaś nadzwyczajna sytuacja i powinni dać Glińskiemu taka możliwość. Oczywiście nie porównuję Jana Pawła II do Glińskiego.
Powód: literówki
Ostatnio edytowane przez manager1906 : 08.03.2013 o godz. 23:04.