Savik napisał(a):

Wolfy, należy rozdzielić sytuacje finansowa klubu - za co odpowiada Cupial i Bednarz, od oceny umiejętności "trenerskich" Kulawika, których widać gołym okiem, że nie ma....
Czy sytuacja finansowa ma usprawiedliwiać jego dyletanctwo i ma być rozciągnięty nad nim parasol ochronny?
Brak umiejętności jakości piłkarskiej to pokazała dzisiaj młodzież z GKSu - ale w przeciwieństwie do naszych piłkarzy oni wiedzieli co maja grać..., a ze im nie wychodziło to poprzez ten brak jakości...
|
Ja osobiście mam wątpliwości, że z tego co mamy da się złożyć jakiś zespół. Połowa to emeryci, druga połowa jest denna. Do tego przykładowy Boguski pokazał dziś taką wolę walki, że o jego obecności na boisku przypomniałem sobie w okolicach 90 minuty, kiedy któryś z zawodników Bełchatowa się o niego potknął.
Kulawik nie ma posłuchu, ale to wina klubu. Wiadomo, że 3/4 składu po rundzie odchodzi, do tego nie płacimy...
Sytuacja jest tragiczna od czasu przyjścia Łysej Pały, bo to wtedy doszło do demoralizacji drużyny. Teraz się zamknął, ale jest już za późno.