Wyświetl pojedynczy post
Uran235
Senior Member

Od: 08.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 14.02.2013, 06:16
wolfy napisał(a):Wyświetl post
Pomijając fakt, że Kurto w porównaniu do reszty ofiar bramkarskich które przewinęły się przez Wisłę (nie licząc nawet tych testowanych) wcale nie musi się czuć gorszy... Nie, serio, u nas swoje epizody miał i Juisczyk, i Jovanić, i Cebanu.

Pomijając ten fakt - twierdzisz, że ściągnięcie Frederiksena, Quioto, Sikorskiego i Miśkiewicza podniosło poziom na forum (choćby chwilowo)? Depresji chyba. No i paru osobom wyostrzył się dowcip.

Aż nie mogę się doczekać żeby zobaczyć Bieszczada w akcji. Ciekawe, czy będzie odwalał taki kabaret na przedpolu jak Jovanić?
Okej rozrysuję wszystko, żeby było jasno, jak u Gmocha.

1. Poprzedni mój post należy traktować jako sarkazm. Nie uważam, żeby jakiekolwiek transfery - dobre czy złe - miały wpływ na poziom absurdu w tym temacie.
2. Chciałem zaakcentować, że Łysemu obecnie dostaje się za wszystko. Nie to żeby mu się nie należało, ale jak nie ma poważnego tematu, to trzeba rozkręcić jakiś niepoważny i przy okazji mu dowalić.

Jak do klubu są jakieś transfery (jakiekolwiek), to rozgrzebuje się każde pierdnięcie nowego nabytku na jakiejś kompilacji na YT, która ma w dodatku jakość obrazu, jakby była w formacie mobilnym sprzed dekady. Ponadto analizuje się jego (piłkarza, nie formatu, nie chce mi się przebudowywać zdania) orientację seksualną na podstawie uczesania, stosunek do szkoły na podstawie uzębienia i relacje z matką na podstawie tego, jak wchodzi po schodach.

Ponieważ nie ma żadnych transferów, te same idiotyzmy przekłada się teraz na grunt innych postaci. Występy Kurto w Eredivisie analizuje się na podstawie tego, ile bramek wpuścił i że gdzieś go wybrali do takiej albo innej jedenastki. Sięgnięcie po skróty spotkań to już jest fachura w wykonaniu kolegów forumowiczów (liczę, że koleżanki forumowiczki są nieco bardziej ogarnięte ). Co do zdjęć, absolutnie bezkonkurencyjna wydaje mi się analiza fotki Cupiała z jego lożą masońską. Brakuje tylko kogoś, kto by wytknął, że na niebie widać latający spodek. Keep watching the skies.
Ostatnio edytowane przez Uran235 : 14.02.2013 o godz. 06:18.
Zapraszam na mojego piłkarskiego bloga - Futbol Totalny
Odpowiedz cytując