Mareq napisał(a):

A ignorant dalej o Funduszu Spójności i to jeszcze używając skrótu(żeby zabrzmiało bardziej fachyowo) którym nikt się nie posługuje 
On się podpiął, oni się podpięli, nikt się nie podpinał. Odpowiedź na to pytanie zna tylko jasnowidz drozd.
Lemingu, oni nie bronili Funduszu Spójności, tylko politykę spójności na którą składają się EFS, EFRR i Fundusz Spójności.
W przypadku Polski w obecnych WRF rozkładała się to na 15 %, 52 % i 33 %. Ale ignorant będzie dalej pisał o Funduszu Spójności, który stanowi 1/3 kwoty przeznaczoną na politykę spójności.
W której swojej wypowiedzi coś takiego napisałem ?
Szkoda, żeś ty jest nieograniczony w swojej ignorancji.
|
Zrozumiałeś skrót którym nikt się nie posługuje? Niezły jestem ...
Tak tak, za to to, że "Tusk wywalczył", "Tusk obronił" wiedzą wszyżecy z smsa "załatwione".
Prawdziwy logik z Ciebie...
O bronieniu FS nie opowiadam ja tylko przydupasy cudaka bo z niego ponoć procentowo najwięcej dostajemy i łatwiej lemingom wcisnąć.
Mareq napisał(a):

Fakty są takie, że jakby nie kombinować, to Tusk obronił przed cięciami politykę spójności
Tylko,że fakty są również takie, że Tusk ugrał swoje zapowiedziane 300 mld(nawet i pewnie z nadwyżką zależy jak liczyć) tyle, że tą kasę należy odpowiednio spożytkować.
|
Jak liczyć, panie Mareq...?
Widzę, że sponsorem tego tygodnia jest trudny wyraz "ignorancja"
ignorancja, brak wiedzy, nieświadomość, nieuctwo. Robi karierę wśród najczęściej młodych wykrztałconych, bo brzmi bardzo tajemniczo

.