BBudowniczy napisał(a):

|
Szkoda tylko, że mimo że od 5 lat rządzi PO, to w wypowiedziach tych "przeciwników również Tuska" widać tylko jechanie po Kaczorze, Maciarence, "chytrej" Kaczyńskiej, moherach i Rydzyku.
|
Wiesz dlaczego widac tylko jechanie po Kaczce i po innych spod Waszego znaku? Poniewaz gdyby tu Wszyscy Wychwalali Tuska tak jak Wy to robicie z Kaczynskim to bylbym pierwszy ktory nazwalby Chu* ja po imieniu, ale jak narazie to czytam jaki ten Tusk zly i jaki ten Kaczynski dobry. I kazdy kto napisze ze obaj sa z jednej gliny jest zwymyslany od komuchow paligniotow lewakow lemingow itd itp
BBudowniczy napisał(a):

Dajesz cytat, ciekawy jestem tu pisze o Kaczyńskim jak o Bogu ? Bo znam ludzi i to w rządzie, którzy uważają że Tusk jest dotknięty "boskim geniuszem"....
|
Wszyscy jestescie jego obroncami

, przyklad? miedzy innymi moja wypowiedz. Zareagowales jakbym obrazil Ci rodzicow zone albo dzieci! Wiekszosc wpisow Drozda, Wislaka68 są tutaj najlepszym przykladem. Nie daj Boze, zeby pojawil sie tutaj ktos kto nie lubi Kaczynskiego Macierewicza, albo napisze cos o Marcie Kaczynskiej o kimkolwiek spod znaku PIS, jest zwymyslany od najgorszych a dyskusja potrafi trwac tygodniami jakby zblizal sie koniec swiata...
BBudowniczy napisał(a):

|
Znasz jakąś liczącą się obecnie partię, która nie ma "dyktatora" (czyli lidera)? A Tusk? A Palikot który swoje nazwisko ma nawet w nazwie partii?
|
Tak wiem kazda partia ma lidera ale ten lider zmienia sie po przegranych wyborach,bo to oznacza ze nie daje rady, ale Kaczynski to przeciez nie jest zwyyyykly czloooowiek to Heros to niemalze Bog...
Poza tym juz mowilem ze w Polsce scena polityczna to bagno i wtracilem sie tylko dlatego poniewaz niemoge juz wiecj sluchac/czytac jak sie tutaj czci klamce i oszusta. takiego samego oszusta jak Tusk, jak Palikot jak Pawlak itd
BBudowniczy napisał(a):

|
Mylisz się. To Ty przedkładasz swoją nienawiść wyżej od braci po szalu . Nienawiść do każdego kto nie myśli jak "leming" i śmie mieć inne zdanie.
|
Ja? czy ja pisze pod kazdym postem ktory wychwala Kaczynskiego? Jezeli by tak bylo to temat mialby 2x wiecej stron

A zwroc uwage co sie dzieje jak ktos cos napisze o Kaczynskim? Sam zrobilem maly eksperyment i napisalem cos o tym zeby Marta Kaczynska oddala kase z odszkodowania jesli nie wierzy ze to by wypadek tylko upiera sie przy zamachu. Myslalem ze mnie zjedza. notabene sam doskonale widze mataczenie rzadu Tuska oraz Ruskich w calej sprawie i wcale mi sie to nie podoba, ale rowniez nie podoba mi sie ze ta katastrofa/zamach jest wykorzystywana do gry politycznej. Zrobic po cichu ekspertyzy, czolowa partia polityczna nie ma pieniedzy zeby wynajac najemnikow? Ktorzy mogliby pobrac probki do badan? Przeciez to nie jest USA to nie jest Skandynawia w CCCP wszyscy biora w lape, ale po co wyjasnic po cichu i szybko jak mozna na tym uprawiac polityke jeszcze przez kilka dobrych lat...
BBudowniczy napisał(a):

|
Mów za siebie. Nawiasem mówiąc, jesteś w bardzo doborowej i zgranej ekipie "przeciwników PO" : Ty, AS82, "kop w ryj" Szpenio, "klata" Pysio (pokemon wszechczasów tego forum), nr 1 wśród Pokemonów 2012 - "szczeniaczek nie moze uzywac kondonka" Bobek90, "strzelałbym z procy do Tu154" sialalalala , "liżący po fiutach" Cortezz, "jebło to jebło, po ch*j drążycie" Cayenne itp . Jak to jest, że prawie każdy zwolennik lub kryptozwolennik PO na tym forum potrafi jedynie bełkotać o Kaczorach, Rydzykach, a wychłostany argumentami ucieka co niepyszny. Jedynym z kryptopeowców, z którym da się tu czasem podyskutować jest emj10. Prawdziwa PO/SLD/Palikotowska pustynia intelektualna...
|
Jak to jest ze prawie kazdego kto nie pieje z zachwytu nad kaczynskim nazywacie lemingiem, lewakiem komuchem... ale o to juz pytalem na poczatku tego posta...
Na koniec zapytam o jeszcze jedna rzecz na ktora nie otrzymaem odpowiedzi:
Dlaczego kancelaria Prezydenta nie sprawdzila badz nie zareagowala na to jak przygotowana byla wizyta z 10 kwietnia? wystarczylo tylko zeby ktos zwrocil uwage ze zwierzchnik Polskich sil zbrojnych leci lotem ktory nie jest lotem wojskowym lecz cywilnym? Tak niewiele a jak wiele zmienia, prawda? Wtedy ruscy musieliby wydac wrak, czarne skrzynki, nie zdjetoby dodatkowego oprzyrzadowania itd