kuba.j.g. napisał(a):

|
Ja wierze w Boga...w nic wiecej. W zwiazku z tym nie ma mowy o "wierze" w wyniki prac komisji...Natomiast mam zaufanie do ludzi choc niektórzy myla to z naiwnościa. Nie mam powodu nie ufac, że komisja powolana przez Lecha Kaczynskiego dopusciła sie fałszerstw aby ukryc prawde...tylko spokojnie, wiem jak swiat jest skonstruowany i jak działa...mimo to nie widze powodów, żeby kilkunastu speców od badania wypadków lotniczych miało z premedytacja wprowadzac w bład 38 mln ludzi...jezeli mi te powody przedstawisz to mozemy o nich podyskutowac. Dobrze wiesz, ze twierdzenia o tym, ze komisja sporzadziła raport nie badajac niczego jest nieprawda tylko za cholere nie potrafie zrozumiec po co w co drugim poscie to podkreslasz...słyszałem Serek ale puszczam to mimo uszu...
|
Podczas XV konferencji naukowej „Mechanika w Lotnictwie”w Kazimierzu Dolnym Maciej Lasek otwarcie przyznał, że komisja Millera nie robiła żadnych technicznych badań wraku ani okolic miejsca katastrofy.
17 członków komisji nie było nawet w stanie przygotować odpowiedniego materiału fotograficznego i trzeba było podkradać zdjęcia Sierioży Amielinowi (fotoamatorowi który robił zdjęcia w Smoleńsku), któremu zresztą Minister Miller pisemnie dziękował za jego śledztwo, które stało się fundamentem pracy Komisji Badań Wypadków Lotniczych Lotnictwa Państwowego.
Z czymś takim do poważnych ludzi ?
Nie widzisz, że kompromitujesz się swoimi wypowiedziami tak jak ta wielka komisja Millera od siedmiu boleści ...