|
[QUOTE=serek.c2;1297280]Miałem nie odpisywać... ale trudno mi przejść nad Twoim postem bez słowa. Nie wiem, gdzie Ty w moich postach widzisz jakieś kategoryczne stwierdzenie, że w Smolensku mieliśmy do czynienia z zamachem. Skąd przekonanie, że wg mnie Kaczynski był osobą nietuzinkową itp... Wbiliście sobie do głowy jakieś błędne przekonanie, że za nic w świecie nie uwierzymy w wyniki prac jakiejkolwiek komisji - przepraszam Cię bardzo, ale to Wy wierzycie w wyniki prac komisji, która swój raport i wnioski w nim zawarte nie poparła żadnymi badaniami, analizami. Wygląda na to, że to Ty i Tobie podobni wierzycie w jedyną słuszną prawdę. Przecież nie kto inny jak Ty profesora o ugruntowanej pozycji nazywasz "niepoważnym" wierząc jednocześnie w debilizmy - nie poparte niczym - znajdujące się w raporcie Millera...
Szkoda zresztą słów tu pisanych przeze mnie - Ty przecież już wiesz jak ja zachowałbym się, gdyby sprawę badała niezależna, złożona z ekspertów komisja i gdyby wyszło, że to nie zamach a tragiczny wypadek, błąd pilotów itp.
ps. naucz się pisać nazwiska wielkich Polaków.
Ja wierze w Boga...w nic wiecej. W zwiazku z tym nie ma mowy o "wierze" w wyniki prac komisji...Natomiast mam zaufanie do ludzi choc niektórzy myla to z naiwnościa. Nie mam powodu nie ufac, że komisja powolana przez Lecha Kaczynskiego dopusciła sie fałszerstw aby ukryc prawde...tylko spokojnie, wiem jak swiat jest skonstruowany i jak działa...mimo to nie widze powodów, żeby kilkunastu speców od badania wypadków lotniczych miało z premedytacja wprowadzac w bład 38 mln ludzi...jezeli mi te powody przedstawisz to mozemy o nich podyskutowac. Dobrze wiesz, ze twierdzenia o tym, ze komisja sporzadziła raport nie badajac niczego jest nieprawda tylko za cholere nie potrafie zrozumiec po co w co drugim poscie to podkreslasz...słyszałem Serek ale puszczam to mimo uszu...
|