kuba.j.g. napisał(a):

Miałem nie odpisywać... ale trudno mi przejść nad Twoim postem bez słowa. Nie wiem, gdzie Ty w moich postach widzisz jakieś kategoryczne stwierdzenie, że w Smolensku mieliśmy do czynienia z zamachem. Skąd przekonanie, że wg mnie Kaczynski był osobą nietuzinkową itp... Wbiliście sobie do głowy jakieś błędne przekonanie, że za nic w świecie nie uwierzymy w wyniki prac jakiejkolwiek komisji - przepraszam Cię bardzo, ale to Wy wierzycie w wyniki prac komisji, która swój raport i wnioski w nim zawarte nie poparła żadnymi badaniami, analizami. Wygląda na to, że to Ty i Tobie podobni wierzycie w jedyną słuszną prawdę. Przecież nie kto inny jak Ty profesora o ugruntowanej pozycji nazywasz "niepoważnym" wierząc jednocześnie w debilizmy - nie poparte niczym - znajdujące się w raporcie Millera...
Szkoda zresztą słów tu pisanych przeze mnie - Ty przecież już wiesz jak ja zachowałbym się, gdyby sprawę badała niezależna, złożona z ekspertów komisja i gdyby wyszło, że to nie zamach a tragiczny wypadek, błąd pilotów itp.
ps. naucz się pisać nazwiska wielkich Polaków.
kuba.j.g. napisał(a):

|
Oczywiście rozumiem, że byłeś w Smolensku, ogladałes i brzoze i te 3 razy wieksze drzewa, mozesz z cała pewnoscia stwierdzic, że samolot leciał tak, że musiał przywalić w te 3 razy wieksze drzewa itd...po prostu przeprowadziłes badania i tyle...Tak?
|
To tak jak Twoja komisja - też niczego nie badała a wie! Więc zgodnie z Twoją logiką Drozd tez może sobie swoją teorię (bardziej logiczną niż nieomylnej komisji)) głosić.