Wyświetl pojedynczy post
nero
Hanys

Od: 12.2003

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 23.01.2013, 12:01
cayenne napisał(a):Wyświetl post
może jestem zbyt przewrażliwiony, ale różne wałki już na allegro widziałem.

Licytował / kupował kiedyś u Was ktoś o podobnym nicku Client:27749515 ?
Liczby mogą być przypadkowe, ale chodzi o angielskiego nicka z ciągiem cyfr ?

Zero komentarzy - konto założone przed dwoma dniami ( w momencie gdy pojawiła się moja aukcja )

Gość prowadzi w aukcji....

co radzicie?
hm... ciekawa sprawa...
nazwa użytkownika Client:27749515 i numer użytkownika przypisany przez allegro http://allegro.pl/show_user.php?uid=27749515 są takie same...
Z drugiej strony koperty nie ma czyli dane zweryfikowane... ciekawe...

Dobra znalazłem...

Cytat:
***2012-12-07 18:39:11*** Data: 2012-12-07 Czas: 18:39:11
Ułatwiamy rejestrację konta w Allegro

Udostępniliśmy nowy formularz, który w prosty sposób i przy minimum danych umożliwi założenie konta na Allegro.

Aby zarejestrować konto, wystarczy że:
podasz e-mail oraz hasło,
uzupełnisz datę urodzenia,
potwierdzisz adres e-mail, klikając w przesłany przez nas link.

Dane osobowe i teleadresowe uzupełnisz dopiero podczas pierwszego zakupu lub aktywacji konta. Są one niezbędne do zawarcia umowy kupna - sprzedaży, wystawienia przedmiotu czy wysłania towaru. W każdej chwili możesz wprowadzić je również w zakładce Moje Allegro › Moje konto › Ustawienia: Dane konta Allegro.

Wybór nazwy użytkownika jest obowiązkowy tylko dla użytkowników, którzy chcą sprzedawać. Jeśli tylko kupujesz i nie określiłeś loginu, we wszystkich miejscach serwisu, gdzie jest on widoczny, wyświetli się Twój unikalny numer ID w postaci np. Client:123456789. W każdej chwili możesz dodać nazwę użytkownika. W tym celu utworzyliśmy nową kolumnę Login w zakładce Moje Allegro › Moje konto › Ustawienia: Dane konta Allegro.

Uproszczoną rejestrację wprowadziliśmy dziś dla 50% nowych użytkowników. Po kilku dniach zastąpi ona całkowicie dotychczasowy sposób rejestrowania się.
Ostatnio edytowane przez nero : 23.01.2013 o godz. 12:04.
MECZE, BRAMKI, SKRÓTY WISŁY Z 20 LAT.

Ponad 1000 GB - coś potrzeba pisz na PW lub e-mail [email protected]

22 płyty DVD, a na nich cały sezon 2017/18 i 2018/19 (mecze, skróty, bramki) oddam za 100 zł + koszt wysyłki
Odpowiedz cytując