Wizard napisał(a):

|
Film niezły, ale spodziewałem się czegoś mimo wszystko bardziej obszernego. Zdecydowana większość faktów tak jak ktoś napisał wcześniej była już znana, jednak liczyłem na szersze rozwinięcie niektórych tematów, szczegółowe opisanie tez, więcej szczegółowych danych. Czasami tematy były traktowane w moim odczuciu powierzchownie, niektóre pytania aż same się nasuwały. Ogólnie jednak film na plus, zobaczymy co pokaże Nat Geo, po którym jak mniemam będzie debata w mediach, obawiam się że MAKowska.
|
Anatomia upadku pojawiła się już także w wersji angielskiej. Pojawiają się opinie, że dobrze byłoby wysłać ten film do National Geographic.
http://niezalezna.pl/37516-premiera-...natomia-upadku
qqxlan napisał(a):

|
Poplakalo sie biedactwo i nie bedzi sie juz bawic w piaskownicy ojej jaka nam wszystkim szkoda...
|
Człowieku, rozmywasz tylko temat. Zadałem Ci pytanie - jest szansa na ustosunkowanie się do niego?
"Panie profesorze Niesiołowski gratuluję i proszę złożyć gratulacje Panu Tuskowi i całemu rządowi, ze przez 6 lat tak nas prowadzili, w spokoju, że ja mogę tak spokojnie iść do domu, spokojnie wypić herbatę proszę pana, mogę spokojnie zjeść kolację, że nie boję się żadnych wrogów, nie boję się nikogo, naprawdę, i że mam spokojną emeryturę"