Wyświetl pojedynczy post
darksun
Senior Member

Od: 09.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 14.01.2013, 07:40
For_FuN_ napisał(a):Wyświetl post
WOSP musi sie rozliczac z kazdej zł, sprawodzania sa jawne i zadaja klam bzdurom wypisywanym przez niektorych wyzej. Wielkie brawa dla Owsiaka i wszystkich, ktorzy organizuja ta zbiorke. Szkoda, ze krytykuja Ci, ktorzy nic nie robia i ktorzy sami nie potrafia zorganizowac takiej akcji. Jest niestety pewne srodowisko w Polsce, ktore pluje na wszystko co polskie i co dobre.
Co do Caritasu...ile Kosciol ciagnie kasy z budzetu panstwa? Pytanie retoryczne ;]...
Cytat:
Tylko widzisz, że powtórzę zapewne stary argument - nikt mnie nie pytał czy chcę dać na tą akcję a dać muszę! (czas tv itd.) Chcę pomóc ale wolę sam, poprzez Szlachetną Paczkę czy pomoc Polakom na Kresach wspierając zbiórki m.in. u nas. Czy TVP reklamowała akcje Stowarzyszenia Odra-Niemen? Czy ktoś pisał o (z naszego podwórka, skala mikro, przykładów większych akcji multum, pisał o tym m.in. Kocur) ludziach, którzy wieczorami, po pracy, szkole ogarniali paczki CAŁKOWICIE CHARYTATYWNIE? Czemu oni też mają płacić Owsiakowi na Woodstock? itd. itp.
.........?
Odpowiedz cytując