Wyświetl pojedynczy post
wislak68
Senior Member

Od: 11.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 30.12.2012, 23:47
tomek100 napisał(a):Wyświetl post
I z czego się cieszysz? Tylko na tym forum osoby "PIS-o podobne" (nie wspominając już nawet o takich PIS-owych aparatczykach jak Ty) są w większości w przeciwieństwie do całego realnego społeczeństwa. Tak, głosowałem na PO i zrobię to (bez specjalnego entuzjazmu) w kolejnych wyborach (niestety na zasadzie mniejszego zła). Z postów Szpena, które wyrywkowo czytałem wynika, że lokuje się raczej na lewym skrzydle PO - z kolei moje poglądy są raczej centro-prawicowe (kiedyś byłem mocnym zwolennikiem SKL-u, ale został on niestety mocno zmarginalizowany w PO).
Jak to z czego się cieszę Przecież napisałem wyraźnie: z tego że Szpen znalazł ziomala. Do kompletu (bo mamy już palikocię, peeselowca i "lewego", cokolwiek miałoby to znaczyć , peowca) brakowało nam jeszcze "prawicowego" peowczyka .
Cytat:
Odpowiem ci jak znawca płaszczów i wyznawca słowa "leming" czyli na jedno pytanie.
Nie ma sprawy, rozumiem. Jeśli odpowiedź na pozostałe pytania mogłaby zagrozić Twojej konstrukcji psychicznej to daj sobie z nimi spokój.
Cytat:
Czemu nie wziales przykładu ze swego bohatera "prezydenta wszystkich polaków"? Tego, który na zadane proste pytanie o sprzedawanie się co chwilę do innych partii, odpowiedzial jakże inteligentne sięgające IQ 68 "spieprzaj dziadu"?
Jak na osobę która formłuje takie zarzuty: "Dlaczego obrazasz obecnego prezydenta?" to przykład jest wyjątkowo wyrafinowany. Tak wyrafinowany że aż "buli".
Cytat:
za bardzo nie rozumiem po co cala ta dyskusja w temacie o Smolensku. wszedl Szpen ktory jak wykle "zablysl" gleboka mysla do tego doszlusowalo jakis dwoch madrali z takimi samymi na poziomie uwagmi a wy jak te dzieci wdajecie sie w przepychanke i znizacie sie do ich poziomu. zycze spokojnego Sylwestra i wszystkiego najlepszego w nowym 2013 roku.
ziuk_NYC
Siedzisz sobie w tych Stanach, lulkę palisz i żałujesz ludziom w kraju odrobiny rozrywki . Już od wieków zabawiały ludzi różne dziwolągi, dlatego jeśli trafiło się tu akurat kilka takich tuż przed Sylwestrem to dlaczego nie wprawić się w lepszym nastrój przed imprezą
Ostatnio edytowane przez wislak68 : 31.12.2012 o godz. 00:06.
Odpowiedz cytując