Worcester napisał(a):

|
Wczoraj Pitera dała "popis" w "Młodzież kontra". Obejrzyjcie sobie powtórkę programu, polecam.
|
Bezczelny i chamski babon. Prawdziwa "twarz" Platformy Obywatelskiej. Problem bezrobocia wśród młodzieży to tylko i wyłącznie wina ich samych. Bo po co szli na studia niepolitechniczne? To nic, że pytanie zadała dziewczyna przed maturą. To nic że na rynku nie ma wogóle pracy.
Podatek od deszczu? To jakaś bdura i wymysł PiS-u, nic takiego nie ma miejsca...
http://podatki.gazetaprawna.pl/artyk...a_wszyscy.html
Szpen napisał(a):

|
NIE. Wstyd mi za Ciebie. Nie wiem co powiedziała Pitera, bo nie działa filmik. Kaczka co 2 dni pieperzy pewnie gorsze pierdoły. Za głos na PO nie jest mi wstyd.
|
Filmik działa, tylko "jenteligentny" wyborco platformy musisz najpierw zainstalowac wtyczkę Silverlight.
Odpal i jeszcze raz napisz "Za głos na PO nie jest mi wstyd".
"Panie profesorze Niesiołowski gratuluję i proszę złożyć gratulacje Panu Tuskowi i całemu rządowi, ze przez 6 lat tak nas prowadzili, w spokoju, że ja mogę tak spokojnie iść do domu, spokojnie wypić herbatę proszę pana, mogę spokojnie zjeść kolację, że nie boję się żadnych wrogów, nie boję się nikogo, naprawdę, i że mam spokojną emeryturę"