Wyświetl pojedynczy post
wislak68
Senior Member

Od: 11.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 11.12.2012, 23:01
emj10 napisał(a):Wyświetl post
W partii nie zamówiono sprzętu do korygowania byków z automatu, albo chociaż nie zmuszono do używania Firefoxa?

Natomiast co do JOW-ów kategoryczna zgoda. Kolega wpada co jakiś czas z linkami do akcji Kukiza i rzuca frazesami niczym młodzi wyznawcy JKM.
Tłumaczyłem Ci już kiedyś kolego niedoszły najmłodszy że dyslekcja jest ceną jaką płaci się za inteligencję. I ja przyjmuję to brzemię z pokorą . A przy okazji jak tam się ma rajd św. Mikołaja zwiększający PKB a strefie euro .
Ponieważ kolega manager 1906 postanowił nam się wystornować z dyskusji to ostatnie słowo z mojej strony. Jeśli ktoś odniósł wrażenie że jestem przeciwnikiem jowów (tak jak jest zapewne z kolegą niedoszłym najmłodszym, którego PSL został by przez jowy zmieciony ze sceny politycznej) to wbrew pozorom jest w błędzie. Wydaje mi się że akurat system jowów jest w demokracji najskuteczniejszy (ale moja argumentacja jest dokładnie przeciwna do tej prezentowanej przez kolegę manager 1906; jowy sprzyjają powstaniu silnego systemu dwubiegunowego, który z punktu widzenia całości systemu politycznego jest zdecydowanie najbardziej efektywny). Natomiast jestem zdecydowanym przeciwnikiem wprowadzania jowów w Polsce w tym momencie. Taka zmiana sprzyjałaby tylko petryfikacji istniejącej obecnie oligarchii. Rozwalmy najpierw popłuczyny po PRL, a dopiero potem myślmy o nowej ordynacji. I wydaje mi się że w takim układzie byłbym właśnie za jowami.
Ostatnio edytowane przez wislak68 : 11.12.2012 o godz. 23:08.