Wyświetl pojedynczy post
westersyl
Guest

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 10.12.2012, 15:01
wolfy napisał(a):Wyświetl post
Przyznam, że mnie ten news załamał...
Nawet jeśli Bednarz walnął się w tym kiedy i komu ma zrobić przelew aby nie było kłopotu to i tak nie wiem czy jest sens go obwiniać. To nie jest jest normaln, że o wszystkim praktycznie decyduję jeden człowiek, jest jeszcze Kapka, który zna się na piłce ale to i tak zbyt mało ludzi którzy mają jakieś pojęcie.Takie w klubie są obecnie struktury, że Bednarz jest jednym, który może pójść przed kamerę czy udzielić wywiadu na temat sytuacji w klubie bo jedyny wie jako tako o co chodzi w zarządzaniu klubem.

Co do Probierza to jak się ogląda jego występ w cafe futobol to ten człowiek aż dygotał się na temat pytania o Wiśle Kraków, miał problem ze skleceniem zdań.

Kilka zdań Probierza:
Wierzę, że Cupial żałuję ze przyjął moją dymisje"

O Wilku: Piłkarz ekstraklasy prosi mnie aby uczyć go grać w piłkę.

O Smudzie: Szkoda że nikt w momencie wypływania plotek o Franku nie dał mi wsparcia, nie wydał komunikatu np tak jak zrobiono to w Lubinie.

O boiskach: Skoro ja muszę się martwić gdzie mają trenować seniorzy to jak wyglają treningi juniorów. W Belchatowie mam 3 boisak.

O transferach: Transfery miały być zupełnie inne. Nic z tego nie wyszło. Między innymi chcieliśmy 4 lewych obrońców Polaków. Wzięliśmy Frederiksena. To był mój błąd.

O młodych zawodnikach: Chcieliśmy kilku młodych chłopaków: Nowak, Szczymiczek, i jeszcze jeden zapomniałem nazwiska poszedł do Górnika. Górnik zaproponował lepsze warunki.

Komentuje słowa Kulawika że dopiero w zimie będzie można coś zmienić.
"To świadcz o jego klasie"

O przygotowaniu do rundy:
Coś w stylu że 8 zawodników po kontuzjach, drużyna przygotowana w miarę możliwości najlepiej jak się dało.

Pojechał jeszcze po Chavezie czy Boguskim.
Ostatnio edytowane przez westersyl : 10.12.2012 o godz. 15:34.
Odpowiedz cytując