Wyświetl pojedynczy post
Lysy
Senior Member

Od: 11.2002

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 19.11.2012, 14:33
Dariook napisał(a):Wyświetl post
Ty chyba naprawdę nie jesteś tak inteligentny na jakiego się lansujesz, bo w przeciwnym wypadku byś zrozumiał, że " Polacy w Wiśle " to tylko slogan.
Slogan który podchwycił Bednarz i który Łysemu (tobie?) pozwolił ponownie zaistnieć w Wiśle. Takie niewinne hasełko a tak skrupulatnie zostało wykorzystane przez łysego buca że działa jak zasłona dymna dla jego nieprofesjonalnych poczynań.
Przepraszam, jeżeli Cię uraziłem, pisałem to w chwili silnego wzburzenia i wcale tak nie myślę. Inteligentny to nigdy nie byłem, ani tym bardziej się nie lansowałem ) Jestem przeciętnym łysym dresem, nudziarzem i pierdołą.

A teraz do sedna, modne stało się powtarzanie tekstu "chcieliście polaków to macie" co uważam za bzdurę i działa na mnie jak płachta na byka.

Tak, byłem przeciwnikiem koncepcji Valcksowej Wisły złożonej z podstarzałych i wypalonych obcokrajowców, tak samo jestem przeciwnikiem oszczędnościowej i "polskiej" Wisły łysego węża. Ale bez obaw, na jego puste gadki o "polskiej Wiśle" nabrało się może 1-2% ) Dla mnie Valx i Bednarz to marionetki, kolejne zabawki w piaskownicy Cupiała, to krótkowzroczność tego ostatniego doprowadziła do sytuacji w której się znajdujemy. Dla mnie podstawą jest infrastruktura oraz szkolenie w dalszej kolejności transfery i scouting. Gdy przychodził Staszek liczyłem, że postawią przed nim inne zadania, budowa solidnych FUNDAMENTÓW, takich jakie ma PSV czy Ajax, fundamentów które powoli stawia Legia i Lech, ale nie, Cupiał chciał tu i teraz za małą kasę mieć polską Barcelonę. Nie tędy droga.

P.S
By pozostać w temacie meczowym, trochę przykro mi się zrobiło słysząc ten pojazd po Sikorskim. To tak jakby atakować "Klan" szydząc z Maciusia. Mogli po równo wszystkich jechać i koncentrować ataki na łysym, a nie bogu ucha winnemu chłopakowi któremu akurat ambicji odmówić nie można.
Odpowiedz cytując