|
Na koniec ode mnie, w temacie o Stuhrze - niestety nikt nie podjął się merytorycznej dyskusji. Wystarcza określenie że film jest zły, a Stuhr głupi i kropka. Przeczytajcie sobie wypowiedź wspomnianego Bieleckiego, który bardzo inteligentnie wyjaśnił dlaczego poczuł się tym filmem urażony. Ciężko się zdobyć na taką wypowiedź? Lekko, łatwo i przyjemnie jest za to obrzucić mnie stekiem bzdurnych insynuacji.
@Gwiaździsty
No i co z tymi Rosjanami? Wpłynęli na scenariusz czy co. Z kuchenki gazowej już zrezygnowałeś bo gaz z Rosji? Argumenty proszę. A nie puste insynuacje.
@serek.c2
Nie każ mi proszę tłumaczyć tego co piszę, a stwierdzenie o retoryce dotyczyło usuniętego posta. Amen
@JEDREK76
Czemu się nie buntujesz gdy Szyc i Karolak grają w kolejnym polskim badziewiastym filmie? "Pokłosie" to nie "Kac Wawa" żeby nazywać to gównem i zgodnie z tym co powiedział Pasikowski nie jest to film historyczny. A że temat trudny? Bardzo dobrze jest przynajmniej o czym rozmawiać.
BTW, czy ktoś widział film?
Jeszcze jedna uwaga. Kiedyś w tym temacie można było podyskutować. Nie zawsze łatwo było przeskoczyć na poziom merytoryczny ale się udawało. Niestety od jakiegoś czasu, ktokolwiek ośmiela się skrytykować główną linię polityczną forum lub zgłosić zdanie odrębne to zostaje zjechany i poddany ostracyzmowi. W ten sposób wyeliminowaliście jakichkolwiek adwersarzy i powoli dochodzicie do sytuacji, że gotujecie we własnym sosie narzekanie, oburzenie, niezadowolenie i frustrację bez grama merytorycznej dyskusji. Z zewnątrz wygląda to tak że ktoś z forumowiczów zarzuca linkiem krytykującym władzę/państwo/kogośtam a reszta jak grecki chór powtarza po nim wyrazy niezadowolenia i potrząsa głowami.
|