Wyświetl pojedynczy post
ociec Ciemka
Senior Member

Od: 11.2002

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 12.11.2012, 19:47
I tego taniego super trenera znajdzie Bednarz?

Klub nie ma prezesa - a raczej ma pana Pilcha, o ktorym z tego forum i mediów dowiedziałem się, że namawia Cupiała do pozbycia się Wisły. Może lepiej byłoby żeby go nie było ?
Nie ma żadnego pomysłu na ten klub, przynajmniej ja nie słyszałem, a zainteresowany jestem. Bo chyba gadanie, że z tym składem mistrz to nie jest rozsądny pomysł.

Dlatego wolę, żeby trenerem na czas przejścia z bogatej Wisły Cupiała do stanu którego nie znamy (i nie wiemy czy Cupiał sam zna) był ktoś, kto ma ambicje pokazania się i komu na tym klubie naprawdę zależy.

Kimś takim był Moskal ale teraz pracuje na swoje nazwisko gdzie indziej, kimś takim był Nawałka, ale Nawałka jest również gdzie indziej i myślę, że mniej niż Probierz nie chciałby (i nie powinien nawet) zarabiać. Nazwisko już ma.

Wydaje mi się, że Kulawikowi zależy na sukcesie sportowym, bo tak się teraz składa, że przyszłość i gra Wisły to jego przyszłość i sukces w takich warunkach - a za taki należałoby uznać środek tabeli i powalczenie o PP pozwoli nam na kolejny sezon w ekstraklasie a jemu da większe szanse na rynku pracy.

Ja nie wiem jeszcze jakim jest trenerem. Oceniając po owocach, to gra jest lepsza a wyniki nie gorsze od Probierzowych.

Wolę takie mecze, jak te trzy ostatnie, mimo, że dym mi uszami wychodzi czasem, niż dzidę i pół sytuacji na mecz.
Wkurza mnie, że nie wygrywamy, ale nie wygrywamy już od roku..
Panie, co wszystko wiedzą, w skrócie wszystkowiedźmy..
Odpowiedz cytując