Wyświetl pojedynczy post
jerry.lii.lewis
Senior Member

Od: 03.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 04.11.2012, 23:54
TS FANATIC napisał(a):Wyświetl post
jerry, za przeproszeniem nie obraź się ale Ty chyba kretyn k.... jesteś
jakby nas interesowała piłka nożna byli byśmy piłkarzami
jako piknik z E uważam, że ta oprawa to jedyny pozytyw na 10 rozegranych kolejek ligowych,
tak trzymajcie małolaty
jak Ci się tyłek podskakującego przed Tobą nie podoba to zasiądź przed TV, nikt i nic Ci nie będzie przesłąniało widoku
Gdzie się tacy k.... rodzą i czemu na R22 przychodzą
A jakbyś piwo lubił to byś browar kupił albo co najmniej się tam zatrudnił
Parafrazując angielskie powiedzenie - jest tu jakiś kretyn ale to na pewno nie ja

FraMat napisał(a):Wyświetl post
Przecież mi wcale nie chodzi o przestrzeganie prawa, ale o to, żeby doping był dopingiem, a nie zabawą wyrostków na Rynku 31 grudnia. Ale pewnie już za stary jestem
FraMat napisał(a):Wyświetl post
Będę mówił na co mam ochotę dopóki jestem na tym forum. Flamengista poddal się krytyce. Ja nie zamierzam.
Nie mówię o kibicowaniu dla sukcesu sportowego, ani nie jestem osobą, którą interesuje jedynie miejsce w tabeli. Jednak nie mam zamiaru tez przeginac w drugą stronę.
Mówie o kibicowaniu Wiśle, a nie o prowadzeniu "dopingu" w żaden sposób nie związanego z tym, co dzieje sie na boisku i mającego wywalone na klub i piłkarzy.
Jak bede chciał poskakać, poodpalac race i rzucac serpentyny, pójdę na zabawę sylwestrową.
Czy chcecie czy nie, "kibicowanie" ktore niektórzy reprezentują odchodzi w przeszłośc. Dla dobra piłki i klubów.
A to starcza za cały komentarz do tematu i odpowiedź na pytania.
Na zrozumienie nie liczę. Myślę, że pieniądze, które Wisełka zapłaci za karę mogłyby być wydane lepiej.
Odpowiedz cytując