KaSzTaN napisał(a):

Ale ku** ta akcja to glupota... juz pisalem przedtem na czacie... i co Wisle z takiego studenta? studenci maja stosunkowo malo kasy, lepiej zachecic ludzi ktorzy ja maja poprzez akcje, ktore trwaja.. a tutaj nic nie ma kompletnie ciaglosci.
Ale fakt, w dziale marketingu slownie jest ZERO osób od początku lipca..
|
Nie, ta akcja nie jest głupia, bo jak mamy tam rezerwę 15-12 tys na stadionie, to warto coś robić niż nic nie robić. Jedynie szkoda, że takie akcje są tak jak pisałem, bez wizji, bez przekonania, czysto marketingowe, a nie o to nam chodzi, żeby 99,9% nowych studentów przyszło na mecz tylko dla tego, że jest niebywała okazja.
Natkan napisał(a):

|
Kibic przyjdzie spodoba mu się wróci. Takie akcje są potrzebne. Nowy rok akademicki nowi studenci jak przyjeżdżają do Krakowa to są "niewyżyci" i szukają rozrywek. Jeżeli chociaż kilka % z tych co byli wróci to już sukces
|
ble ble ble, myle pojęcia, coś myślę to mówie.
Kibic to nie osoba która łapie każdą okazję obejrzenia meczu za piątkę , tylko na to miano trzeba sobie zasłużyć w "duchu" i być z tym kibicowaniem na codzień
Przyjdzie student może załapie klimat, to będzie chodził i stanie się kibicem o to chodzi.
koniak napisał(a):

|
Szkoda w takim razie, że my nie gramy o utrzymanie, bo samo miejsce w tabeli by przyciągało ludzi na stadion.
|
Wiesz ale to jest dziwne, na Eintracht przychodzi 55 tyś ludzi, jak grają o utrzymanie, na Glasgow Rangers w
4 lidze 50 tyś.
Czemu nikt w tym kraju, w tym klubie, na tym forum nie chce wpaść na to dlaczego tak jest? Tylko ja to muszę wiedzieć

Skończyło by się .......enie o tym, że student przyjdzie, i wróci, bo mu się spodoba albo coś. Każdy z nas by zaczął działać, żeby na meczach było nas kibiców więcej wychowując potencjalnych kibiców w duchu kibicowskim, a szkoda, że na razie działa tylko w tym temacie paru zapalonych ojców(zajawianie swoich dzieci), i ciągle torpedowane z różnych stron stowarzyszenie(akcje ze szkołami, dziećmi etc).