<Crasch> napisał(a):

Pewnie czuje że może dsotać pracę w Wiśle, a co by nie było kiedyś mistrzostwo przecież z nią zdobył...;/
Co do Probierza, to dawno w Polsce nie widziałem kogoś kto by się sam podał do dymisji, nie szlo mu w Wiśle, więc się zwolnił. A muszę przyznać że to był pierwszy trener o którym mówilem że pod jego kierunikem Wisła się cofa a nie rozwija. Z ostatnich trzech trenerów, najlepiej Wisła grała za Moskala, zajebiście wręcz, ale na to potrzeba bylo czasu, on go nie dostal;/
|
Ten gest Probierza o dymisji mimo wszystko należy docenić, bo równie dobrze mógłby opowiadać jak Jaliens jakieś bajki o profesjonalizmie (

) i dalej pobierać apanaże. Okazał się słabym trenerem i nie nadaje się do pracy w żadnym dużym klubie - trzeba jednak przyznać, że nasze "gwiazdeczki" w żaden sposób nie pomogły mu w pracy i one również nie nadają się do gry dla takiego klubu jak Wisła Kraków.
Kazimierz Moskal nie tylko, że nie dostał czasu to jeszcze zarząd potraktował go jak śmiecia...do dzisiaj to we mnie siedzi jak zadra, jak można było tak zachować się wobec legendy naszego klubu. I też jestem zdania, że gra Wisły w ostatnich latach najlepiej wyglądała właśnie za Moskala.