Wyświetl pojedynczy post
Drozd
Senior Member

Od: 03.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 19.09.2012, 10:54
thechris napisał(a):Wyświetl post
Obawiam się, że niestety żaden klub by ich nie chciał jakby usłyszał jaki chcą mieć kontrakt a jak niewiele sportowo oferują w zamian. Nie każdy chce mieć w klubie grających ambasadorów. Ale rozumiem, że masz inne zdanie.

Możemy zmienić trenera ale słabi, zblazowani kopacze, którzy się skompromitowali już nie raz i nie dwa niestety nie zaczną grać przyzwoicie.

Co do weszło to artykuł artykułowi nierówny. Tekst o Wiśle jednak jest akurat zupełnie trafny.
Nie mówiłem o kosztach, a o potencjale, zarówno czysto piłkarskim jak i mentalnym.

Bardzo chciałbym się móc jak najszybciej przekonać czy to kopacze są zblazowani czy jednak trener bez pojęcia.

Weszło będzie wszystko pisać byle Probierz z Bednarzem jak najdłużej Wisłę psuli, mam Ci tłumaczyć dlaczego? Po prostu im Wisła słabsza tym bardziej sie cieszą. Już poprzedni sezon został spieprzony, teraz jest cel żeby spieprzyć jak najbardziej kolejny. Myślę ze to oczywiste.

A co do Giggsa i Żurawia, Żuraw jak do nas wrócił miał z 10 kilo nadwagi, ale mimo to zagrać piłkę potrafił. Gdyby chciało mu się zrzucić jeszcze by pograł. Zresztą czy on nie walczy w Warcie? Jeżeli tak to bym na niego uważał.
Hej Nasz TS !!
Odpowiedz cytując