Wyświetl pojedynczy post
wolfy
Senior Member

Od: 01.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 08.09.2012, 23:35
LucjuszWielki napisał(a):Wyświetl post
<żal cytować>
Kto oglądał mecze, ten wie co miałem na myśli. Wypisywanie naszego (litości!) miejsca po 15 kolejkach świadczy o niczym innym jak ignorancji.

Na tym skończę, bo szkoda na Ciebie czasu.
FraMat napisał(a):Wyświetl post
To prawda.
W zasadzie to stwierdzenie wolfyego można zmienić na: Mistrzostwo zdobyliśmy Maaskantem i Valckxem
Fakt, Maaskant pokazał klasę dwukrotnie układając tę drużynę w ciągu jednego sezonu, a Valcxx - ekspresowo ściągając Genkova na miejsce Pawła Brożka i Meliksona. To w ostatecznym rozrachunku okazały się strzały w dziesiątkę.
Niemniej - to Melikson był naszą tajną bronią. Zanim reszta drużyn połapała się co i jak, to trochę punktów pomógł nam zdobyć.
xanti1906 napisał(a):Wyświetl post
Trzeba rozróżnić chamstwo od brutalności. Już to pisałem, ale zarzucili mi obronę Quioto. To, co zrobił nasz Honduranin to wyraz frustracji. Sprowokowany nawet Zidane został i to w finale MŚ. Mieszacie go z błotem, bo nie strzelił jednej patelni, a gdyby wtedy piłka wpadła to teraz całe forum by go broniło i wyklinało komisję ligi, śmieszne. Niektórzy dalej nie rozumieją, że na wyrok składa się wiele okoliczności. 5 meczów kary to zdecydowanie za duża kara.
Myślę, że szkoda czasu.
Na tym forum są palanci, którzy podobnie zachowywali się gdy Chavez dostał niesłusznie dwa mecze zawieszenia. Czas pokazał później, jaki to z niego cham i brutal, ale co sobie towarzystwo użyło, to ich...

Naprawdę, szkoda czasu.
Ostatnio edytowane przez wolfy : 08.09.2012 o godz. 23:42.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując