LucjuszWielki napisał(a):

Kto oglądał mecze, ten wie co miałem na myśli. Wypisywanie naszego (litości!) miejsca po 15 kolejkach świadczy o niczym innym jak ignorancji.
Na tym skończę, bo szkoda na Ciebie czasu.
FraMat napisał(a):

To prawda.
W zasadzie to stwierdzenie wolfyego można zmienić na: Mistrzostwo zdobyliśmy Maaskantem i Valckxem
|
Fakt, Maaskant pokazał klasę dwukrotnie układając tę drużynę w ciągu jednego sezonu, a Valcxx - ekspresowo ściągając Genkova na miejsce Pawła Brożka i Meliksona. To w ostatecznym rozrachunku okazały się strzały w dziesiątkę.
Niemniej - to Melikson był naszą tajną bronią. Zanim reszta drużyn połapała się co i jak, to trochę punktów pomógł nam zdobyć.
xanti1906 napisał(a):

|
Trzeba rozróżnić chamstwo od brutalności. Już to pisałem, ale zarzucili mi obronę Quioto. To, co zrobił nasz Honduranin to wyraz frustracji. Sprowokowany nawet Zidane został i to w finale MŚ. Mieszacie go z błotem, bo nie strzelił jednej patelni, a gdyby wtedy piłka wpadła to teraz całe forum by go broniło i wyklinało komisję ligi, śmieszne. Niektórzy dalej nie rozumieją, że na wyrok składa się wiele okoliczności. 5 meczów kary to zdecydowanie za duża kara.
|
Myślę, że szkoda czasu.
Na tym forum są palanci, którzy podobnie zachowywali się gdy Chavez dostał
niesłusznie dwa mecze zawieszenia. Czas pokazał później, jaki to z niego cham i brutal, ale co sobie towarzystwo użyło, to ich...
Naprawdę, szkoda czasu.