Wyświetl pojedynczy post
Karherop
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 07.09.2012, 13:52
wolfy napisał(a):Wyświetl post
Z tym hańbieniem koszulki to Ci radzę zejść z wysokiego konia. Nie pamiętam, ale kiedy Pajlić wytarł sobie o nią buty to jak zareagowałeś? Wtedy dla wielu osób było to OK, bo w "emocjach po przegranym meczu".

Osobiście liczę, że po odwołaniu kara zostanie zmniejszona. Zachowanie głupie, ale są okoliczności łagodzące: młody, zestresowany chłopak w obcym otoczeniu, dla którego to pewnie jedyna szansa na jakąkolwiek karierę. Nie wytrzymał presji.

Jak czytam mające tu teraz miejsce moralne wzmożenie, to robi mi się niedobrze. Zachował się jak idiota, ale takie akcje zdarzają się podczas każdego sezonu. W poprzednim jakiś piłkarz ŁKS-u kopnął Kirma po gwizdku. Też dostał piątkę?

Zachowajmy proporcje.
1) co ma jedna sytuacja do drugiego ? nie mniej jednak obie sytuacje uważam za naganne , ale zachowanie Quioto większego kalibru

2) dobra to może dajmy każdemu młodemu z obcego kraju prawo do pokopania sobie przeciwnika , a niech się wyżyje - ma dobre usprawiedliwienie , od co! ignorantia iuris nocet

3)
uzytkownik_forum napisał(a):Wyświetl post
Wybaczcie, Panowie, ale jeśli zawodnik przyjeżdża na drugi koniec świata i pokazuje na boisku buractwo i chamstwo zamiast strzelać bramki, to ja nie mam pytań. Bądźmy obiektywni - gdyby tak Iksiński stanął na goleniu Melexa, to całe forum huczałoby, by faceta oskalpować, a jego dzieci sprzedać na organy do Chin. Buractwo RQ uważam za właściwie "nagrodzone".
Ostatnio edytowane przez Karherop : 07.09.2012 o godz. 13:54.
Odpowiedz cytując