TymonPRO napisał(a):

Mam nadzieje że szanowany przez nas właściciel Bogusław Cupiał wkońcu się zainteresuje klubem,jestem pewien że chce dla Wisły jak najlepiej ale w tej chwili idzie to w kierunku katastrofy.
Pan Bednarz jest pierwszy do wylotu i to od zaraz
|
Z tego wywiadu Bednarza dla PS można wnioskować, że Cupiał się Wisłą już znudził i nie jest zainteresowany inwestowaniem w jej sukces. Tak naprawdę nie ma nic gorszego niż niezainteresowany swoim "projektem" prezes, w dodatku gdy stanowiska zarządzające są obstawione przez osoby nienadające się do tego. Będzie następowała (w sumie to już jest) powolna rozbiórka tego co było niezależnie od tego jakie są postawione plany do realizacji, bo po prostu osoby zarządzające tym pozostawione są same sobie i przecież same się nie zwolnią? A Cupiała to już wszystko delikatnie ujmując pierd*li. Do Bednarza też nie ma co się w sumie czepiać bo ma nakreśloną z góry politykę, sprzedać co się da jednocześnie wciskając ludziom kit, że gramy o Mistrza tylko po to, żeby trochę więcej kasy skapnęło. Obecnie to jest idealne stanowisko dla niego, wiec nie ma co go wywalać

Jedyną dla nas nadzieją jest sprzedaż Wisły komuś kto się nią zainteresuje i poukłada od nowa od strony zarządzania. Nie musi to być żaden szejk sypiący kasą na lewo i prawo, mi wystarczy środek tabeli i normalność w klubie. Może by wtedy nawet sprzedaż internetową wprowadził?