Wyświetl pojedynczy post
irman
Senior Member

Od: 03.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 31.08.2012, 08:56
Kiedyś zlewała z nas cała Polska bo odpadliśmy pechowo z Valerengą Oslo czyli średniakiem z Norwegii. Teraz średniak z Norwegii odprawia bezdyskusyjnie Legię i śmiechu nie ma i w zasadzie nikt się temu nie dziwi. W takim miejscu jest właśnie nasza liga.

Śląsk to totalna kompromitacja. Wiem że my mamy na rozkładzie Levadię ale takie dwumecze czasem się zdarzają (choć Skorża powinien wylecieć na kopach zaraz po tym). To co zrobił w tym roku w pucharach Śląsk to jednak inna półka. To najgorszy mistrz w historii i najbardziej przypadkowa drużyna jaka ten tytuł zdobyła. Wiem że świadczy to fatalnie o nas bo przecież my byliśmy w środku tabeli w tej parodystycznej lidze. O nas jednak już teraz nic dobrze nie świadczy.

Jestem teraz trochę rozdarty. Chodzenie na mecze polskiej ekstraklasy to takie trochę legitymizowanie tej żenady i błazenady. Machnąłbym na to wszystko ręką gdyby te piłkarzyny kopały za maks 5-10 tys. miesięcznie. Jaka praca taka płaca (choć i tyle byłoby za dużo). Pewnie się przejdę z miłości do klubu na parę meczy ale tak naprawdę nie ma to większego sensu, bo to co się dzieje na boisku obraża człowieka.
:/
Odpowiedz cytując