pan Dudi napisał(a):

Rozumiem, że na stadion się nie wybierasz, bo to poniżej twojej godności? Ależ ty jesteś żałosny, chłopie.
Z Mandziarą, to Bednarz podpisywał kontrakt, przypomnij mi.
No i gdzie jest ten cytat, w którym Bednarz mówi, że na miejsce każdego sprzedanego piłkarza przyjdzie nowy? Mi świta coś w stylu "kupimy kogoś tylko jeśli kogoś sprzedamy". Czy to znaczy, że na pewno kogoś kupimy, czy ewentualnie w ogóle kogoś kupimy, jeśli kogoś sprzedamy? Kwestia interpretacji. Dla mnie ta druga wersja jest prawdziwa.
Co ma FIFA do piłkarza Wisły? Skoro nic nie zostało podpisane i taki jest oficjalny komunikat klubu, to do czego jest ci FIFA potrzebna?
Chcieliście normalności, samowystarczalności w klubie, to ją macie. Nie ma kasy z zewnątrz, jest realna polityka finansowa, czyli grają ci, na których nas stać. Dawno temu podkreślałem, że jestem w stanie pogodzić się z niższym miejscem w lidze kosztem tej właśnie normalności i zdania nie zmieniłem. Jeśli zobaczę w chłopakach zaangażowanie i grę na max (nawet, gdyby ten max nie był za wysoki), to mimo ewentualnej porażki nagrodzę ich brawami po meczu.
PS. Co do tego, gdzie jest Kirm, to jeśli kluby się nie dogadają, to Bednarz powiedział, że jutro ma przylecieć do Krakowa, jeśli dobrze słyszałem. W innym wypadku w grę wchodzą kary zawieszenia czy finansowa.
|
Dokładnie!.Jeśli ma tak to wyglądać, to jak najbardziej oki. Ja tylko bardzo bym się cieszył, gdyby właściciel się nie wpierdalał , bo najczęściej to on robi niepotrzebnie zamieszanie swoją gorącą głową.Jeśli nie daje kasy, to przynajmniej niech będzie sprawiedliwy.
MichaelMyers chyba się zagalopowałeś.