Wyświetl pojedynczy post
pan Dudi
Senior Member

Od: 01.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 30.08.2012, 08:22
lazy napisał(a):Wyświetl post
Z komunikatu klubu wynika, że kontrakt z Groningen został już podpisany a Kirm jedzie tylko na testy medyczne.
Nie wiem jak w umowie wypożyczenia można pominąć kwestię wynagrodzenia zawodnika w okresie wypożyczenia. To raczej kluczowa kwestia. A odpowiedzialność za niejasne sformułowanie spada w 100 % na Bednarza/prawników klubu, bo:
a) jeśli tego nie dopilnowali i Kirm wróci to planowany transfer (wypożyczenie) upadnie
b) jeśli tego nie dopilnowali i Kirm zostanie w Holandii to jeszcze będziemy mu płacić wynagrodzenie.

Obie sytuacje są złe z punktu widzenia klubu.

Z moich doświadczeń - jeśli przed podpisaniem kontraktu nie dopilnuje się jakiejś zasadniczej kwestii biznesowej to albo transakcja się wyp.... albo co najmniej będzie to kosztować (czas, pieniądze, nerwy).
Przeczytałem ten komunikat, wchodzę na TWSD zobaczyć jakiej pokrętnej logiki użyją grouppies SV (bo oczywiście nie spodziewałem się po Was niczego rozsądnego), żeby wybielić swojego idola i oczywiście nie zawiodłem się.

Skoro już w trakcie testów medycznych pojawiła się nowa umowa od Holendrów, to chyba znaczy, że SV "was doing his magic", a nie Bednarz coś zjebał, co?

No, ale pożyjemy, zobaczymy.
Ostatnio edytowane przez pan Dudi : 30.08.2012 o godz. 08:44.
Prawą ręką ci pogrożę, zdrajco, a nie lewą

http://inicjatywa14.net/
Odpowiedz cytując