Wyświetl pojedynczy post
serek.c2
Socios Wisła Kraków

Od: 03.2004

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 28.08.2012, 17:46
Szpen napisał(a):Wyświetl post
słuchaj kolego, jak nie masz nic do powiedzenia ciekawego i na temat - a widzę że nie masz, bo każda twoja wypowie tutaj jest bez związku z meritum i tematem to daruj sobie pisanie. Skończ też z inwektywami, bo osioł to możesz mówić na swojego starego który Cię dla naszego pecha począł. Kultury gburze, bo inaczej będziesz za każdym jednym razem czytał całą litanię przezwisk i wyzwisk na swój temat. I nie wyskakuj mi tutaj z tekstem, za sam takich uzywam. Używam tylko w odpowiedzi na takie zaczepki jak Twoja.

Wiślak - popraw tą poraszkę w swoim poście ...
Miałem Cie już na "ignorze" no ale skoro Cię koledzy cytują...

Gdyby choć jeden Twój post był ciekawy i na temat, a do tego choć raz nie byłby stekiem bzdur bardzo bym się ucieszył...

Wchodzę tu poczytać dyskusję ludzi, którzy zabierają głos na tematy o których mają pojęcie. Rzadko coś tutaj napiszę - po pierwsze dlatego, że czas mi na długie wymiany poglądów nie pozwala a po drugie dlatego, że są tu osoby, które maja bardzo podobne zdanie do mojego i nie widzę sensu by "kopiować" ich posty. Nie będę też - w przeciwienstwie do Ciebie - udawał, że pozjadałem wszystkie rozumy i znam się na wszystkim. Wiemy drogi osiołku, że wg siebie (szkoda, że pogląd ten podzielasz tylko Ty i bidulek pysio) znasz się na bankowości, ekonomii, teologii, historii, polityce i czort wie czym jeszcze.

Prawda dla Ciebie jest jednak brutalna. Dyrdymały jakie wypisujesz robią z Ciebie - naprawdę dobrze to Wiślak ujął -Bigosa tego forum (a Bigos miał nad Tobą taka przewagę, że jego mimo wszystko dało się lubić). Ośmieszasz się podczas dyskusji na każdy temat jaki tu podejmujesz. Z reguły nie masz pojęcia o czym piszesz. Coś tam przeczytasz, coś tam połączysz a na koniec wrzucisz jakąś mapkę bądź wykresik i wychodzi jak zwykle kupa, bo wiedzy to Ty chłopie nie masz. Co i tak nie zmąci Ci dobrego samopoczucia - najlepszy przykład z zakonczeniem przez Ciebie triumfalnie dyskusji o IPN

Inwektywy ćwierćinteligencie zacząłeś stosować Ty (cofnij się do postu o pisowskich mordach) - moja odpowiedź była może i za ostra, jednak kolejne Twoje wypociny utwierdziły mnie w przekonaniu, że jednak słuszna. Od mojego "starego" to ty się kmiotku lepiej odstosunkuj...

ps. Fujarka Ci zmiękła i już nie chcesz nikomu "dawać w ryj i poprawić kopem"?