wyar napisał(a):

Jaja sobie z tym Kurtą robisz ? Mecz oglądałeś ? Co masz do chłopaka,w kilku sytuacjach ratował pupy kolegom (w pierwszej połowie chocby wolny Mertensa czy sam na sam ),a obrona średnio dopuszczała do groźnej sytuacji powiedzmy co 2 minuty ? Lecisz narracja polskich pseudodziennikarzy,którzy,jak bramkarza lubią,to w przypadku kiedy puści kilka goli winią obronę,a temu,kogo nie lubią,przypisują stanie jak kołek ?
|
napisałem że zawalił jedna bramke , a ty juz mi wkładasz w usta że zwaliłem winę na niego za cały mecz
Czyli co , gdyby Kurto puścił nawet i 15 bramek w meczu , przy obronie których nie miałby szans dalej oceniałbyś pozytywnie jego wystąpienie ?
Meczu nie oglądałem , natomiast obserwowałem jego rozwój w Wiśle i reprezentacjach młodziezowych i na tej podstawie mam wyrobioną opinie dotyczącą całokształtu tego zawodnika . Nie oceniam go za mecz ,ale za bramki które puścił .
Ułożony chłopak i wytrenowany chłopak, ale ikry bramkarskiej w nim nie widzę . Wrzucono go na głęboką wodę w Rodzie , gdzie istnieje niewyjaśniony kult polskich bramkarzy ( już 4 polski bramkarz w ich kadrze w przeciągu roku ) . Tyle . Przeczytaj dokładnie co napisałem 2 razy zanim znów pod wpływem emocji zaczniesz mnie cytować.