WISŁAZWE napisał(a):

Zaraz, zaraz gdzie ja miałem tą kartkę na której informowano, że sprzedaż internetowa ruszy już niebawem! I mam śledzić oficjalną... Który to był rok
|
Hahaha (śmiech przez łzy). Niedawno robiłem porządki w stosach makulatury, którą przetrzymuję i też przewinął mi się ten świstek przed oczami. Do niszczarki jednak nie trafił, bo uznałem, że może jeszcze kiedyś okaże się pomocny - czyli zasadniczo, gdyby mi się akurat skończyła srajtaśma.
A co do tematu: mnie się to po prostu w pale nie mieści, żeby w XXI wieku na dużym, nowym stadionie nie można było sobie zamówić (albo chociaż zarezerwować) przez internet biletu na określone krzesełko. Kretyńskich przepisów, wedle których od każdego wizytatora wymagana jest Karta Kibica nawet nie będę komentował. Chociaż ciekawi mnie niesamowicie, jak to wygląda w przypadku loży VIP... Że niby Majcher też na taką wchodzi (bez podtekstów)? Bo gdzieś wyczytałem, że można mieć tylko jeden taki "plastik", a on (w sumie szczwany lis) raz u nas, raz w markecie... Więc i ja niedługo wbijam
TAK.