Wyświetl pojedynczy post
WISŁAZWE
WISŁA KRAKÓW

Od: 06.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 16.08.2012, 21:57
comek napisał(a):Wyświetl post
zebranie się w jednym miejscu nie ma sensu. Każdy uważa, że klub bez kibiców nie istnieje, to dlaczego kibice nie mają nic do powiedzenia? Lepiej zbojkotować mecz u siebie, posiadacze karnetów mogą odpuścić jeden mecz np. Wisla- Polonia W. Tylko nie do końca odpuścić mecz, tylko zebrać się pod stadionem i tam dopingować drużynę, bo ona nie niczemu nie jest winna, nam chodzi tylko oto żeby ucierpiał zarząd, ale ktoś tym musi się zająć, najlepiej Stowarzyszenie kibiców Wisły Kraków. Mówię oficjalnie, że ja byłbym pierwszą osobą uczestniczącą w takim rodzaju protestu!
Może wtedy zarząd zrozumie, że jeśli nie będzie wpływu z biletów, będą musieli szukać środków w jakiś inny sposób i zrobią tą cholerną sprzedaż biletów przez internet.
Tylko jaki to ma sens, weź mi powiedz. Jeżeli, przed sezonem płacę za karnet określoną kwotę i nie korzystam z niego w trakcie sezonu, to w moim odczuciu ja tu jestem stratny a nie klub/ zarząd. Im się kasa zgadza, dostali to czego chcieli.

Bojkotować to można a nawet należy sklepik z wyrobami s.s.a - sami nie wiedzą ile tracą na tym, że na koszulkach zamiast ''Białej Gwiazdy'' jest logo spółki. Zakładam, że o wiele większy procent kibiców, kupiłby taką meczówkę z Gwiazdą, niż z logo.

dulli78 napisał(a):Wyświetl post
Przywrócić Białą Gwiazdę na koszulkach, okazywać szacunek wybitnym sportowcom Wisły (na pewno nie w taki sposób jak potraktowano Kazimierza Moskala)

Przy okazji trzeba wprowadzić internetową sprzedaż biletów i zacząć budować bazę treningową z prawdziwego zdarzenia

W takiej kolejności chciałbym widzieć zmiany w funkcjonowaniu Wisły
Muzeum z prawdziwego zdarzenia dołączam do tej listy.

Problem z bazą treningową, tu myślę że o tym nawet nasze dzieci będą słyszeć. W Wiśle brakuje pieniędzy, że wybudować bazę z prawdziwego zdarzenia, niestety.

RYBA napisał(a):Wyświetl post
właśnie dostałem odpowiedź ( co mnie zszokowało że odpisali wogóle i to w ten sam dzień) odnośnie internetowej sprzedaży biletów - wiadomość brzmi - "termin wprowadzenia tej usługi nie jest znany". tyle w temacie
Uwielbiam ich krótkie i zwięzłe odpowiedzi

Zaraz, zaraz gdzie ja miałem tą kartkę na której informowano, że sprzedaż internetowa ruszy już niebawem! I mam śledzić oficjalną... Który to był rok
W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.

Kraków, 9 marca 2012.

Odpowiedz cytując