Wyświetl pojedynczy post
arrosmay
Senior Member

Od: 03.2010

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 12.08.2012, 21:07
baton napisał(a):Wyświetl post
Piszcie dalej z wolfy'm "jestem z szefem na ty i jestem zajebistym programista", ktory nie potrafi podac zadnego konkretnego argumentu majacego jakiekolwiek odniesienie do rzeczywistosci, a potrafi tylko "".

Nie ma sensu kopac sie z koniem, jak sobie cos ubzdural i w to wierzy niczym moher
Pieprzysz, tu akurat ma racje i ja myślę tak samo.
Sagan też potrafił wpakować hat-tricka pasterzom z Łotwy, a jak przyszło zagrać z kimś kto choć trochę przeszkadzał (Ried, zwłaszcza w pierwszym meczu, Śląsk) to już nie było tak różowo..
.
Lubię Ceco, ale nie popadajmy w jakąś paranoje, bo kopnął trzy bramki jakimuś nauczycielowi/fryzjerowi czy tam komuś. (bo oni to chyba tylko amatorsko grają, no nie?) bo pamiętam, że jeszcze rok temu był wielki płacz, że nie strzela bramek (el. do pucharów i generalnie jesień).

Nie wiem zdecydujcie się.. Gienek jest absolutnie naszym numer 1 w ataku (z braku laku). ale nie jest i nie będzie to nigdy żaden superstrzelec. Ot, zwykły odgrywający, który raz na jakiś czas trafi. Nie róbcie z niego gwiazdy na tydzień przed początkiem ligi, w końcu Radovic już powiedział, że są obok Wisły jedynym zespołem, które na coś stać w tym sezonie i Śląsk mu to wszystko ładnie poukładał.

Z waszym wznoszeniem Gienka na piedestał może być podobnie, nie popadajcie w huraoptymizm, bo znowu się gorzko rozczarujecie (i będzie znowu płacz na forum i jak to wtedy czytać!? Oo)
Odpowiedz cytując