Cytat:
|
Ten brazyiero po prostu i zwyczajnie MUSI do nas przyjść.
|
Obejrzałem sobie z nudów z 10 skrótów z ligi greckiej (na stronie footytube.com) i bramki po akcjach lewą stroną Aris raczej nie strzelał, a stracić się zdarzało. Dlatego nie wiem czy jest sens sprowadzać na bok obrony kolejnego piłkarza po 30. Dwa tymczasowe rozwiązania bo takie uważam za transfer Frederiksena oraz ewentualny transfer Michele to za dużo.
Cytat:
|
Buras, Chrapek, Miskiewicz,nie wiem jak w ogole mozna liczyc te transfery, przeciez to sa chlopaki do ME.
|
O Chrapku najpewniej zmienisz szybko zdanie bo to dobry piłkarz już teraz. Mam nadzieję, że Probierz da mu szanse. Zresztą nie wiem po co osądzać młodych chłopaków już teraz. U Burusa spodobała mi się jedna cechy charakteru, którą bardzo cenię na boisku, mianowicie chce piłkę do gry nie przejmuje się, że gdzieś straci, nie gra do najbliższego, próbował trudnych przerzutów w meczach testowych. Uważam, że ta cecha sprawia, że może sobie poradzić. Do tego ten chłopak ma 18 lat...
Niezmiernie trudno w naszej lidze promuję się technicznych piłkarzy, zwłaszcza w środkowej strefie gdzie magowie trenerscy rzucają 3 drwalów, dlatego wprowadzenie młodego chłopaka na tą pozycję do łatwych nie należy.
PS. Możecie być za powrotem Pawła lub nie, jednak błagam wyrażajcie się zachowując elementarne zasady szacunku o zawodniku, który strzelił ponad 100 goli dla Wisły bo tego forum się czytać już nie da.