wislak68 napisał(a):

|
Sądząc z jakości podanych przez Ciebie argumentów wnioskuję że w tym konkretnym przypadku sprzedajną k.. wą jesteś Ty. Podejrzewam że za pieniądze robisz w sieci "czarny PR". Jeśli Twoi mocodawcy wysilą się na tyle aby podać Ci jakiekolwiek merytoryczne argumenty uzasadniające odrzucenie wniosku PiS to będziemy mogli o tym dyskutować. Tak długo jak one nie padną pozostaje tylko wyrazić ubolewanie nad poziomem upodlenia do jakiego może doprowadzić małomiasteczkowego parweniusza chęć łatwego zysku.
|
ja rozumiem, że musisz wykazać na zebraniach PiSu ile i jakich członków udało Ci się zwerbować, oraz ile czasu spędziłeś na szerzeniu PiSowskiego słowa, ale daj żyć cżłowieku, bo Twoje wpisy nie mają nic z obiektywizmu. Nie ma z czym dyskutować, bo zamiast konkretów, dajesz jako swoje wypowiedzi populistyczne poglądy. A z poglądami ja nie gadam. Z konkretami owszem.
Odpwowiedz na jedno zasadnicze pytanie. Czy różni się Amber Gold od SKOKów? To i to jest parabankiem, a oszczędności ubezpieczone są nie przez Państwo, a przez samych siebie. Powiedz mi, kto odda ludziom pieniądze, jak to .......nie?
Depozyty to 15 miliardów złotych. A ile mają kapitałów, ktoś wie? Nie, bo nie ma nadzoru, nie ma audytu, a wszystko jest ubezpieczone przez Kasy. Nie wspominając, że część podatków płaća te patriotyczne kasy w Luksemburgu