Wyświetl pojedynczy post
Szpen
Senior Member

Od: 12.2002

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 07.08.2012, 10:25
wislak68 napisał(a):Wyświetl post
Sądząc z jakości podanych przez Ciebie argumentów wnioskuję że w tym konkretnym przypadku sprzedajną k.. wą jesteś Ty. Podejrzewam że za pieniądze robisz w sieci "czarny PR". Jeśli Twoi mocodawcy wysilą się na tyle aby podać Ci jakiekolwiek merytoryczne argumenty uzasadniające odrzucenie wniosku PiS to będziemy mogli o tym dyskutować. Tak długo jak one nie padną pozostaje tylko wyrazić ubolewanie nad poziomem upodlenia do jakiego może doprowadzić małomiasteczkowego parweniusza chęć łatwego zysku.
ja rozumiem, że musisz wykazać na zebraniach PiSu ile i jakich członków udało Ci się zwerbować, oraz ile czasu spędziłeś na szerzeniu PiSowskiego słowa, ale daj żyć cżłowieku, bo Twoje wpisy nie mają nic z obiektywizmu. Nie ma z czym dyskutować, bo zamiast konkretów, dajesz jako swoje wypowiedzi populistyczne poglądy. A z poglądami ja nie gadam. Z konkretami owszem.

Odpwowiedz na jedno zasadnicze pytanie. Czy różni się Amber Gold od SKOKów? To i to jest parabankiem, a oszczędności ubezpieczone są nie przez Państwo, a przez samych siebie. Powiedz mi, kto odda ludziom pieniądze, jak to .......nie?

Depozyty to 15 miliardów złotych. A ile mają kapitałów, ktoś wie? Nie, bo nie ma nadzoru, nie ma audytu, a wszystko jest ubezpieczone przez Kasy. Nie wspominając, że część podatków płaća te patriotyczne kasy w Luksemburgu
Ostatnio edytowane przez Szpen : 07.08.2012 o godz. 10:34.