Wyświetl pojedynczy post
Dariook
Socios Wisła Kraków

Od: 07.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 03.08.2012, 01:58
Ja tam o amice jestem spokojny. Dlatego ze:
- alarm zostanie wyłączony a jeśli to nie pomoże to planowana jest poobiednia drzemka.
- była to dopiero pierwsza porażka od kilku miesięcy, szkoda że najważniejsza w roku!

Po meczu powiedzieli:
Mariusz Rumak (trener Lecha Poznań): - Przyczyny naszej wysokiej porażki są wielorakie. AIK był zespołem lepszym. Zagrał bardzo dobrze. My ostatnio bardzo wiele i bardzo daleko podróżowaliśmy. Chcieliśmy zagrać jak najlepiej. Fałszywe alarmy w nocy w hotelu w którym mieszkaliśmy już tutaj w Szwecji na pewno nam nie pozwoliły dobrze przygotować się do meczu. Wpłynęło to na naszą dyspozycję fizyczną. Przegraliśmy 0:3. Była to surowa lekcja. Potrafimy jednak grać lepiej. Mamy swoją dumę i ambicję. To była nasza pierwsza porażka w liczącym się meczu od kilku miesięcy. U siebie będziemy walczyć. Zrobimy wszystko, aby awansować.

* Kocham wypowiedzi polskich szkoleniowców.

czarny7777777 napisał(a):Wyświetl post
mówimy tu o canal plusie itp zeby gwarantowały np 1/3 na szkolenie ok jest to pomysł dobry ale zeby cos naprawde osiagnac trzeba patrzyc na siebie czyli na kibiców np na poczatek wymóc na klubie/ach ze 30%-50% przychodów z karnetów idzie na szkolenie mysle ze odrazu było by jakos lepiej a od takich pomysłów trzeba zaczac
Przecież większośc klubów iw polskie ekstraklasie tak naprawdę zyje z pieniędzy Canal+. Dlatego jeśli odgórnie zabierzemy im 1/3 tej kwoty z przeznaczeniem na szkolenie to może to doprowadzić do wielkich problemów finansowych zainteresowanych klubów. Dojdzie do tego że będzie piękna baza i przyzwoite szkolenie a klub niestety biedny. Gdzieś hamulec się niestety znajdzie i efekt pozostanie podobny.

Klub A- 1m = szkolenie -333 tyś
Klub B - 6m = szkolenie - 2 m
--bezsensu--

Niech lepiej kluby same zadbają o bazę i szkolenie swoich zawodników. Tak jest po prostu zdrowo,
Ostatnio edytowane przez Dariook : 03.08.2012 o godz. 02:16.
Odpowiedz cytując