Wyświetl pojedynczy post
s1mone
Senior Member

Od: 03.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 02.08.2012, 00:01
milosz napisał(a):Wyświetl post
Teza że Probierz blokuje liczne propozycje transferowe Bednarza jest tak kuriozalna , że nie warto jej komentować, niby jakie prozycje, jakich kandydatów, ilu to niby było kandydatów na LO !?

Miłośnicy J.B. w coraz większym stopniu zaczynają żyć w nieistniejącym świecie, w świecie równoległym.
Przestań p i e r d o l ić za przeproszeniem. Piszę stonowanego posta, sam nie wiem jaki do końca mam stosunek do Bednarza - on teraz na niego pracuje - a Ty mi tu u jakimś fan clubie. Co drugi Twój post to zakrzykiwanie kogoś kto tutaj wypowiada swoją opinie i powtarzanie w kółko tych samych zdań. Daruj sobie, naprawdę. Nie wiem wyjdź na zewnątrz, ochłoń, nie śledź forum 24/h czy czasem ktoś nie napisał czegoś choćby neutralnego o Bednarzu (strach pomyśleć cobyś zrobił jakby ktoś go pochwalił Chyba się zapluł i w szpitalu wylądował).

Na kolejną zaczepkę nie odpiszę, bo Ty i tak będziesz pisał swoje, fancluby, Bednarze, wywieść na taczkach, łysol winny wszystkiemu, oczywiście kryzys urojony, piłkarzy zawsze ściąga marnych, a nawet jak ściągnie dobrych to mu ktoś poleci, na pewno żadnych piłkarzy Probierzowi nie proponował nawet w formie pomysłu czy luźnego zapytania, bo przecież nie było tego w prasie. Poza tym Bednarz jest tak beznadziejny, że on w ogóle nie wie, że trzeba mieć jakieś opcje rezerwowe, czy trzeba w ogóle jakichkolwiek piłkarzy szukać. A nawet jeśli wie, to tego nie robi i czeka tylko na to co nam menedżerzy podeślą. W ogóle łysy legionista celowo osłabia nasz klub, żeby Legia zdobyła mistrzostwo i będzie psuł atmosferę i jątrzył, żeby Wisła znów mogła zagrać derby. Tym razem w 1 lidze. Aby litania odniosła należyty skutek trzeba przynajmniej raz wspomnieć słowo klucz - Levadia oraz drugie - Łobodziński.

eocik ;-)
Ostatnio edytowane przez s1mone : 02.08.2012 o godz. 00:18.
Odpowiedz cytując